marta021993
Fanka BB :)
Udało mi się wypić pół kawy. No nie smakuje mi. Gdzie ja zawsze dwie kawy dziennie piję
jutro mam wizytę i zaczynam się stresować, że znowu mu powie, ze nic nie urosło. No ale beta szła w górę wiec musi byc okej 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na pewno będzie dobrzeUdało mi się wypić pół kawy. No nie smakuje mi. Gdzie ja zawsze dwie kawy dziennie pijęjutro mam wizytę i zaczynam się stresować, że znowu mu powie, ze nic nie urosło. No ale beta szła w górę wiec musi byc okej
![]()
Mi też objawy przeszły praktycznie zupełnie i się stresuje... Nie wiem jak wytrzymam do piątku... [emoji849]
Ja pewnie bym szła jutro, ile syn ma. Lat?Zwolnił się termin do "mojego" ginekologa na jutro na 10 - i teraz zastanawiam się czy iść jutro (musiałabym wziąć ze sobą młodego ) czy czekać do piątku [emoji85][emoji85][emoji85]
Ja pewnie bym szła jutro, ile syn ma. Lat?
Ja też idę do lekarza będę wtedy w 5t+2 dni zobaczy chociaż czy wszystko jest ok i zleci badania, myślę że będzie tam osoba która zapisuje na wizyty to syna przypilnuje. Zrob tak jak uważasz1,5 roku [emoji854] jutro będę 5+4 to nie za wcześnie?
Zależy w sumie od małego. Mój też ma 1,5 roku i nie wyobrażam sobie go wziąć ze sobąZwolnił się termin do "mojego" ginekologa na jutro na 10 - i teraz zastanawiam się czy iść jutro (musiałabym wziąć ze sobą młodego ) czy czekać do piątku [emoji85][emoji85][emoji85]