marta021993
Fanka BB :)
Udało mi się wypić pół kawy. No nie smakuje mi. Gdzie ja zawsze dwie kawy dziennie piję
jutro mam wizytę i zaczynam się stresować, że znowu mu powie, ze nic nie urosło. No ale beta szła w górę wiec musi byc okej 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Na pewno będzie dobrzeUdało mi się wypić pół kawy. No nie smakuje mi. Gdzie ja zawsze dwie kawy dziennie pijęjutro mam wizytę i zaczynam się stresować, że znowu mu powie, ze nic nie urosło. No ale beta szła w górę wiec musi byc okej
![]()
Mi też objawy przeszły praktycznie zupełnie i się stresuje... Nie wiem jak wytrzymam do piątku... [emoji849]
Ja pewnie bym szła jutro, ile syn ma. Lat?Zwolnił się termin do "mojego" ginekologa na jutro na 10 - i teraz zastanawiam się czy iść jutro (musiałabym wziąć ze sobą młodego ) czy czekać do piątku [emoji85][emoji85][emoji85]
Ja pewnie bym szła jutro, ile syn ma. Lat?
Ja też idę do lekarza będę wtedy w 5t+2 dni zobaczy chociaż czy wszystko jest ok i zleci badania, myślę że będzie tam osoba która zapisuje na wizyty to syna przypilnuje. Zrob tak jak uważasz1,5 roku [emoji854] jutro będę 5+4 to nie za wcześnie?
Zależy w sumie od małego. Mój też ma 1,5 roku i nie wyobrażam sobie go wziąć ze sobąZwolnił się termin do "mojego" ginekologa na jutro na 10 - i teraz zastanawiam się czy iść jutro (musiałabym wziąć ze sobą młodego ) czy czekać do piątku [emoji85][emoji85][emoji85]