Andziulka30+
Fanka BB :)
Dziewczynki jutro idę na do ginka i na USG! Udało się na jutro! Jutro w końcu zobaczę swojego kropka! To będzie 5+5. Na serduszko nie liczę ale chodziaz zobaczę czy jest zarodek 
idę na 9.15 
trzymajcie kciuki 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja dlatego dziś poszłamCześć dziewczyny miłego popołudnia dla WasJa dzisiaj miałam zalatany dzień, a po 15 standardowo poszłam w kimę i obudziłam się niedawno
Biję się z myślami czy zbadać jeszcze raz betę, bliżej wizyty u gina
Wiem, że to trochę taki masochizm, ale jeśli będę wiedziała, że beta jest wysoka i ładnie przyrasta to na samej wizycie będę spokojniejsza.
Ja też mogła bym non stop jeść kanapki z pasztetem i ogórkiem albo szynką i ketchupemdlatego ja się jeszcze nie zapisalam na lipcowki na fb
Moje dziecko już śpi, ja musze znowu zjesc bulke z pasztetowa i ogórkiem kiszonym, bo mam taką ochoteide pod prysznic i lecę spać
ja zero mdłości, mogę pić i jeść wszystkoWidzę, że w porównaniu do Wszystkich Mamusiek jako chyba jedna z nielicznych nie mam problemów z zapachem ani smakiem kawy, tzn cały czas pije sobie jedną szklaneczkę kawy, ale z expressu, nie tknęłam się jeszcze ani sypanej ani rozpuszki![]()