reklama

Lipcowe mamy 2022

reklama
Nie mogę oznaczyć Cactus1 i K27iM37 ...
Nie ogarniam do końca forum, to znaczy że usunęły konta czy co? 🤔
W ogóle wydaje mi się że od początku tego wątku dużo dziewczyn odeszło. I się zastanawiam czy tylko mi się tak wydaje?
Cactus już dawno nie widziałam, a K27iM37 chyba pisała w zeszłym tygodniu…

Cześć dziewczyn pisało ze ograniczają forum bo się za bardzo stresują wiec może do nas jeszcze wrócą :)

Ja jedynie to boję się że może być coś nie tak i nie będę umiała powiedzieć mu że no wiesz... 😞 Syn bardzo chciał rodzeństwa. I nie chciałabym go zawieść 😉
Ja właśnie dlatego nikomu nie mówię do końca 1 trymestru… pamietam jak kolezanka na studiach zaszła w ciąże i rozgadała od razu wszystkim a za miesiąc okazało się ze płód obumarl… 😢 i bardzo trudno było jej później każdemu pytającemu jak się czuje i jak dziecko odpowiadać….

Ja właśnie dlatego nikomu nie mówię do końca 1 trymestru… pamietam jak kolezanka na studiach zaszła w ciąże i rozgadała od razu wszystkim a za miesiąc okazało się ze płód obumarl… 😢 i bardzo trudno było jej później każdemu pytającemu jak się czuje i jak dziecko odpowiadać….
No dlatego ja też nie chce nikomu mówić, będę po 12 tygodniu to wtedy powiem ;) musi być dobrze :)

U mnie wszyscy już wiedzą. I tak i tak po mnie widac, a w pracy nie mogę ukrywać ze względu na szkodliwe + zamierzam korzystać z KP I rozporządzeń. Z resztą nie widze większego sensu w ukrywaniu. No ale każdy jest inny, rozumiem, że wiele osób może mieć inaczej czy chociażby inne warunki pracy, które umożliwiają zachowanie informacji dla siebie. Dla mnie też nie było problemem poinformować mojego pracodawcę o ciąży, a za kilka dni powiedzieć że biochemiczna.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry