natala123456
Fanka BB :)
W pierwszej ciąży nie chciało to do mnie dojść. Po pierwsze miałam bardzo rozregulowane cykle a ten miał być długi wiec czekałam cierpliwie cały styczeńwow a czemu tak późno wybrałaś się do ginekologa jeśli mogę spytać?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W pierwszej ciąży nie chciało to do mnie dojść. Po pierwsze miałam bardzo rozregulowane cykle a ten miał być długi wiec czekałam cierpliwie cały styczeńwow a czemu tak późno wybrałaś się do ginekologa jeśli mogę spytać?
U mnie to samomoi rodzice i teściowie dostali po takim pudełeczku
Ja jutro informuje moje mężaJak przekazujecie informacje o ciąży rodzicom? W przyszłą niedzielę mamy moją rodzinę na obiedzie (syn ma dzień później imieniny) i chcemy wtedy powiedzieć, tylko nie wiem jak[emoji85]
moi rodzice i teściowie dostali po takim pudełeczku
my chyba poczekamy do świątJak przekazujecie informacje o ciąży rodzicom? W przyszłą niedzielę mamy moją rodzinę na obiedzie (syn ma dzień później imieniny) i chcemy wtedy powiedzieć, tylko nie wiem jak[emoji85]
Ja jem tabletki *spam* gardło. Teraz mam malinowe i są strasznie słodkie - przynajmniej dla mnie ale mnie od słodkiego odrzuciło . Kiedyś miałam *spam* gardło immuno pomarańczowo -cytrynowe i wg są dużo lepsze.o to muszę podjechać. Zawsze lubiłam korzenne kawy
Dziewczyny poleccie cos na ból gardła... chyba załapałam cos od mojego synka, bo zaczyna mnie lekko boleć gardło![]()
O rety. Nie wiedziałam że nazwy nie da się podać bo spam wyskakujeJa jem tabletki *spam* gardło. Teraz mam malinowe i są strasznie słodkie - przynajmniej dla mnie ale mnie od słodkiego odrzuciło . Kiedyś miałam *spam* gardło immuno pomarańczowo -cytrynowe i wg są dużo lepsze.
netflixOstatnio któraś pisała na temat serialu porcelanowy król. Zaczęłam oglądać. Bardzo fajny. Nie ma gdzieś wersji z lektorem?![]()
jutro przejdę sie do rossmana jak małego do żłobka zaprowadzę i zobaczę czy majaO rety. Nie wiedziałam że nazwy nie da się podać bo spam wyskakujep.renalen. może tak przejdzie
Ja robię podobnie, tylko do całości dodaje pieczarek (oczywiście wcześniej podsmażonych), dodaje fetę ale żeby było trochę rzadsze wrzucam trochę śmietanyJa najpierw wrzucam masło i posiekaną cebulę na patelnię. Jak się zeszkli to szpinak (mrożony, rozdrobniony). Po kilku minutach feta albo inny ser biały. I na koniec doprawiam czosnek świeży, sól i pieprz do smakuniektórzy dają śmietanę, ale ja nie próbowałam jeszcze
![]()