Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mnie przestały bolecwłaśnie miałam sie pytać i o piersi, bo mnie tez z dnia na dzien mniej bola. Jak je dotkne to czuję, ze pobolewaja, ale juz nie tak mocno. Do toalety tez częściej latam i coraz częściej jestem zmeczona
Czesc Dziewczynyi ja dołączam. W poniedziałek po powrocie z podróży poślubnej zrobiliśmy test i....jest dzidziuś! [emoji846] Od razu umówiłam się do lekarza, zobaczył pęcherzyk ale za wcześnie jeszcze na serduszko, kolejna wizyta za 2tyg. Termin wstępnie na 24.07.2022r[emoji3059]
5+1 to bez szans żeby było widać bijącego serduszko a co dopiero słychać.Było już słychać bijące serduszko?
Ja byłam w środę i tak samo sam pęcherzyk ... nie wiem jak ja do następnej środy wytrzymam :/ miałam się oderwscU mnie też w 5 tygodniu był sam pęcherzyk i się strasznie dzisiaj stresowałam, aż się popłakałam
Ja w ciąży nie byłam, ale moja pani kosmetolog radzi smarować - ale nie po wierzchu, tylko tak nieco do głębszych warstw skóry - olejkiem migdałowym. Już kupiłam. Będę testować.Dziewczyny które już były juz w ciazy co sądzicie o kremach,oliwkach itp. Aby zapobiegać rozstepom? Rozumiem uwarunkowania genetyczne, nawadnianie się ,ale może chociaż w 1 % można wspomóc skórę?
Tez właśnie zamówiłam.Ja w ciąży nie byłam, ale moja pani kosmetolog radzi smarować - ale nie po wierzchu, tylko tak nieco do głębszych warstw skóry - olejkiem migdałowym. Już kupiłam. Będę testować.
Co to jest ten drwalMąż dzisiaj jedzie nam kupić drwala jak ja będę syna usypiać [emoji85][emoji85]
U mnie normalne to 90/60 i plus 50Aaaa no to ten... czyli prawie że normalnie. Nie no żartujęteż jestem niskociśnieniowcem.
U mnie takie normalne ciśnienie to 100/ 70 .
Jak mam ponizej setki no to to czuję bo wtedy jestem oklapła. Raz do szpitala mnie wywieźli z przychodni bo miałam 70/50 , ale wtedy to naprawdę czułam się ledwo żywa.