CiagleNiewyspana
Fanka BB :)
Ja dzisiaj walcze z brzuchem. Ciągnie raz z jednej, raz z drugiej str. Kłucie zblizone do owulacyjnego… Tak zle, tak niedobrze. Nie boli zle, boli tez strach oblatuje.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja badałam dwa razy i za każdym razem 40 - przed rozpoczęciem brania cycoglestu i po.Jaki macie progesteron w 5tyg ( te co badaly)
Ja w 6tyg też miałam pęcherzyk z ciałkiem żółtym. CierpliwościJestem po wizycie. Teoretycznie 6+0 wg om (ciąża jednak pewnie młodsza) jest pęcherzyk ciążowy i ciałko żółte na razie...
W 5tyg ... to w sumie tylko bóle podbrzusza. Od 6tyg zaczęły boleć mnie piersi i miałam strasznie wzdęcia, jeden jedyny dzień było mi ciut niedobrze.Dziewczyny, jakie objawy miałyście w 5t3d? Albo ogólnie w 5t? Wiem że każda ciąża jest inna i nie należy się porównywać, ale jestem bardzo ciekawaczy już miałyście takie fest mdłości, czy delikatne raczej
![]()
Ja mdłości miałam już w 5 tyg, i to dość mocne, trzymają cały czas i raz za czas wymioty. Ale w ciążach z córkami mdłości zaczęły się ok 7,8 tyg.Dziewczyny, jakie objawy miałyście w 5t3d? Albo ogólnie w 5t? Wiem że każda ciąża jest inna i nie należy się porównywać, ale jestem bardzo ciekawaczy już miałyście takie fest mdłości, czy delikatne raczej
![]()
7+0ja mam to samo looo ktory masz tc? ja niby 6+6, pierwszza wizyta za tydz dopiero
Ja wczoraj byłam u dr Pajtasz i cudownie wszystko tłumaczyła, bardzo mnie uspokoiła, pokazała wszystko bardzo dokładnie. Złego słowa nie mogę powiedzieć o Pani dr. Z dr Anetą Myszczyszyn miałam przyjemność w szpitalu i też jedna z najbardziej ludzkich twarzy mojego porodu. Natomiast miałam złe doświadczenie (nie w ciąży) z zarówno lekarzami (np. Waldemar Orzechowski) jak i lekarkami, więc wg mnie naprawdę przede wszystkim to zależy od człowieka a nie płci. Teraz na pierwszej wizycie byłam u dr Winiarskiej i było ok. NIe rozpłynę się nad nią ale było w porządku, za to w poprzedniej ciąży zmieniłam dr Lucynę Domańską-Burczy na dr Barwińskiego bo właśnie była niemiła, opryskliwa i nie słuchała co do niej mówię. Może do serca wzięła sobie drugi człon nazwiska.Mam podobnie, po kilku niemiłych sytuacjach wybieram ginekologa mężczyzne. Dziwne mam doświadczenia z kobietami..niedelikatne, opryskliwe
tez to biore bo wyczytalma w necie ze dobra recenzja![]()