Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jesteś pewna? Może warto iść do innego lekarza. Zbadać betę. Który to Tc?Ja niestety się z Wami żegnam. Wczoraj na USG brak dalszego rozwoju. Odstawiłam leki. Czekam na "oczyszczenie się" A jak nie to w przyszłym tyg zabieg.
Trzymam za Was kciuki! Oby wszystko u Was było dobrze i bez komplikacji.
Bardzo mi przykroJa niestety się z Wami żegnam. Wczoraj na USG brak dalszego rozwoju. Odstawiłam leki. Czekam na "oczyszczenie się" A jak nie to w przyszłym tyg zabieg.
Trzymam za Was kciuki! Oby wszystko u Was było dobrze i bez komplikacji.
Odpoczywaj i myśl pozytywnie!!Wróciłam do leżakowania. Może to faktycznie przez to bo za szybko zaczęłam wynajdywać sobie roboty w domu ?
Mam jeszcze Duphaston, lekarz powiedział że mam brać już tylko 1x dzień skoro wszystko u mnie jest w poządku, ale widocznie było dobrze bo leżałam. Więc teraz wzięłam drugą tabletję i jutro też wezmę dwie.
No i jednak mam sygnał żeby tak nie szaleć.
Ja byłam teraz pierwszy raz u Wurm. Koleżanka mi go bardzo polecała. Po pierwszej wizycie nie powiem czy jestem zadowolona czy nie. Zastanawiałam się, żeby polować na dr Śliz, ale nie wiem jakie mam szanse na powodzenie akcji bo o tym też słyszałam dobre opinie. Czemu dla Ciebie Wurm koszmarny? Może uda mi się coś jeszcze dojrzećWurm jest dla mnie koszmarnybyłam raz. Dr Śliz z Ginemedica (Budynek Ovo) i chciałabym dr Hapona z LuxMedu. Ale zobaczymy. Na razie nie mam wybranego.
A masz z nimi doświadczenie?Ja ubolewam ze we Wrocławiu zamknęli nam kliniki![]()
Ja jeden i raczej nie chciałabym wrócićRodziłam tam 3 razy