reklama

Lipcowe mamy 2022

reklama
Ja też mam na jajniku torbiel tylko na lewym, 6.7x4.8 cm. Powiększył się co do wcześniejszej wizyty. Trochę mnie martwi. Jeśli możesz napisać co mówi o tym Twój lekarz. Jakiej wielkości jest twój torbiel?
Co do torbieli na jajniku to ja miałam w pierwszej ciąży. Lekarz wykrył ja na 1 usg w 7 tygodniu i niestety z każdym usg torbiel rosła. I w 16 tygodniu ciazy byłam operowanabo torbiel trzeba było usunąć tak szybko rosła że zagrażala i mnie i dziecku. Ale wszystko skonczylo się dobrze .

Już się powoli kończą lipcówki. Mniej więcej wychodzi tp na 31.07, jeśli któraś ostatnią @ miała 24.10. Jest nas tutaj trochę od początku więc można powiedzieć że póki co tworzymy zgrany team 🙂 pytanie czy czekamy jeszcze na kogoś czy zamykamy się w obecnym składzie?
już mi się rzuciło w oczy że są sierpniówki :) także myślę że po weekendzie spokojnie możemy się zamknąć 😊

Co do torbieli na jajniku to ja miałam w pierwszej ciąży. Lekarz wykrył ja na 1 usg w 7 tygodniu i niestety z każdym usg torbiel rosła. I w 16 tygodniu ciazy byłam operowanabo torbiel trzeba było usunąć tak szybko rosła że zagrażala i mnie i dziecku. Ale wszystko skonczylo się dobrze .
trochę mnie zmartwiłaś 😥 ja mam torbiel na jednym jajniku 3,5cm a na drugim około 6 cm 😬

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry