Andziulka30+
Fanka BB :)
U mnie też bylo tak samo jak wyżej koleżanka pisała. Teraz jest jak u ciebie a byłam 5+4. We wtorek mam USG i lizę już na serduszko. Będzie w tedy 6+5Dziękuję za Twoją wypowiedź [emoji3590]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie też bylo tak samo jak wyżej koleżanka pisała. Teraz jest jak u ciebie a byłam 5+4. We wtorek mam USG i lizę już na serduszko. Będzie w tedy 6+5Dziękuję za Twoją wypowiedź [emoji3590]
U mnie też bylo tak samo jak wyżej koleżanka pisała. Teraz jest jak u ciebie a byłam 5+4. We wtorek mam USG i lizę już na serduszko. Będzie w tedy 6+5 [emoji7]
Natrzeć skroń amolem, założyć obcisłą czapkę aż na oczy i leżeć. Jak ręką odjąłNigdy nie stosowałam amolu, wyprobuję w takim razie, dzięki.
Pewnie to zależy od dziecka. Ona ma mega ruchliwe, które dorównuje mojemu więc zwalnia kroku wyłącznie już jak pada ze zmęczeniaJa właśnie myślę raczej o dostawce siedzącej, sądzę, że dziecku będzie wygodniej na dłuższym spacerze np
Ale jeszcze dodatkowo masz łykać kwas foliowy oprócz tego który jest w mama dha? Ja też mam ten zestaw witamin i myślałąm, że ten kwas foliowy tam wystarczy?Dziewczyny to polecił mi lekarz do suplementacji? A Wam?
Zobacz załącznik 1340916
Pewnie to zależy od dziecka. Ona ma mega ruchliwe, które dorównuje mojemu więc zwalnia kroku wyłącznie już jak pada ze zmęczenia![]()
Moje dziecko chodzi 21.30 :/ więc jedyna opcja dla mnie to właśnie 21.30.. ale już jak chcę coś obejrzeć to ta 23 czy północ nas zastajeMi nie chodzi o wstyd tylko jak piszesz, akurat mój mąż jest górnikiem a ja nie pracuje, i samej przed sobą mi tak głupio. Nigdy nie było tak że on leżał a ja zasowalam i zawsze jak tylko był pomagał. Ale przy ciążach z córkami nie czułam się tak źle, tu jestem już starsza myślę że to też ma wpływdziewczyny a o której chodzicie spać? Ja od 3 dni idę 20.30 z córką co zawsze chodziłam najwcześniej 23
![]()
Taaakkk ja z moim gałganem to bym chyba go wiązała pasami I mocowała kulę do nogi a i tak podejrzewam, że by gonił. Teraz ma 4 lata, będzie miał prawie 5 jak się dzidziul urodzi i już jest zupełnie inaczejMój też i dlatego myślę o siedzącym z pasami, aby go przy maluchu ogarnąć jak będę z dwójką sama [emoji23][emoji41]
Moje dziecko chodzi 21.30 :/ więc jedyna opcja dla mnie to właśnie 21.30.. ale już jak chcę coś obejrzeć to ta 23 czy północ nas zastaje![]()