Majaga
Fanka BB :)
Każda ilość alkoholu może zaszkodzić dziecku, porcja wątróbki, czy krem na twarzy nic dziecku nie zrobi.
Nie porównuję i nie rozumiem rozbawienia
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie porównuję i nie rozumiem rozbawienia
Jak mnie przyciśnie to nie będę wybrzydzać ... chociaż ja tam uwielbiam te surowe wersje.Madzia ja jem sushi często z pieczona ryba. I jest równie pyszne.
Każda ilość alkoholu może zaszkodzić dziecku, porcja wątróbki, czy krem na twarzy nic dziecku nie zrobi.
A jadłaś tatar z łososiaJak mnie przyciśnie to nie będę wybrzydzać ... chociaż ja tam uwielbiam te surowe wersje.
Tak jak tatar- tego się nie da podmienić![]()
Tez to dziś czytałamDziewczyny właśnie wyczytałam, że nie możemy jeść wątróbki...Szkoda a miałam smaka![]()
Uważaj, przesada też szkodzi. Ja w pierwszej ciazy na WSZYSTKO uważałam i tez nie wyszło mi to na dobre.Tak ma wit A, jest to udowodnione naukowo, że retinol szkodzi płodowi, dlatego też zrezygnowałam i wymieniłam też kosmetyki ponieważ miałam wiele kremów z retinolem właśnie. Wolę nie ryzykować i nie jeść w ogóle.
Ja tam po wątróbce mam upojenie alkoholoweNie porównujmy wątróbki z alkoholem.... [emoji86][emoji23]
Ja mam. [emoji17] Ale nie pomogę, bo nie wiem sama jak sobie z tym radzić. Jem przeważnie zdrowo, odrzucałam gazowane,soki i nic.. więc jak ktoś to zwalczył i ma jakiś pomysł to też chętnie skradne..Cześć dziewczyny,
ja z pytaniem czy któraś z Was tez ma problemy z zaparciami/wzdeciami?
Staram się naprawdę uważać na to co jem a mimo wszystko co wieczór mam brzuch jak balon i ten dyskomfort :|
Czy używacie jakiś lekarstw? Czytałam ze niby można brać espumisan, a jednak babka w aptece mi mowi ze najlepiej to nie brać :/