Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak tak wie, bo ja w pracy krwotoku dostałam na wieczornej zmianie i od razu na SOR i następnego dnia szefowa od razu dzwoniła co się stało że z pracy uciekłam.A szefowa już wie o ciąży?
Ja mam 35 więc z automatu mi dał bez pytania. Ja jadę do Gliwic do Kliniki Serafin.Hahaw sumie ja wczoraj też poszłam do innego lekarza, żeby sie uspokoić przed wizytą 10.12.
Nie można się tak stresować, bo to tylko szkodzi dziecku.
Zapisałam się właśnie na badania pierwsze prenatalne i tam gdzie chcę zrobić to oczywiście z funduszu europejskiego nie ma już miejsc ;/
Myślicie, że dostanę skierowanie od mojego gina tak po prostu? Ten wczoraj nie chciał mi wypisać, bo jestem za młoda(31lat)
Ja tak samo….Mi też
Lecę na nieplanowana wizytę, dopadła mnie grzybica i swędzi jak cholera :/
A co z jedzeniem sera fety??? Coś mi się kiedyś tez obiło o uszy, że raczej fety nie wolno.Dziewczyny właśnie wyczytałam, że nie możemy jeść wątróbki...Szkoda a miałam smaka![]()
Ja tak samo….
A co z jedzeniem sera fety??? Coś mi się kiedyś tez obiło o uszy, że raczej fety nie wolno.
Ja jestem dopiero jakieś 6+0Ja mam nadzieję, że za tydzień będzie już dobrzejutro będę mieć 10+0 i mówię, że został mi jeszcze tydzień i zaczynam znowu normalnie żyć
o innej opcji nie chce słyszeć
.. gdzie tam męczyć się do połowy stycznia
![]()
ja 6+0 bede chyba w czwartek na 2. wizycieJa jestem dopiero jakieś 6+0![]()