Mom2B
Fanka BB :)
Wow jak dajnie dokładnie widaćJa też już jestem po wszystkim. Termin na 10.07. Serduszko bije 171x/min, cale1,74cm człowieka. Następna wizyta 22.12, prenatalne 28.12. I co ten ramzi mowi, dalej dziewczynka?![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wow jak dajnie dokładnie widaćJa też już jestem po wszystkim. Termin na 10.07. Serduszko bije 171x/min, cale1,74cm człowieka. Następna wizyta 22.12, prenatalne 28.12. I co ten ramzi mowi, dalej dziewczynka?![]()
Ja mam na 17.07 na ta chwileMam podobnie z datą![]()
To zobaczymy co to będzie. Chłop się załamie na drugą dziewczynkę.Tak mówi Ramzi ktoś kiedys pisał mi że po moim zdj widzi chłopca a ja tu dziewczynkę widze
Wow jak dajnie dokładnie widać![]()
Ja mam z każdym badaniem mniej teraz mam nie całe 16 - ale już wrzuciłam duphason 3 razy - bo miCzy miałyście spadki progesteronu?
Ja bylamDziewczyny a ja mam takie pytanie, czy któraś z Was miała badanie piersi podczas wizyty w ciąży?
Moja ostatnia ginekolog mówiła że takowe się w ciąży robi, natomiast mój aktualny lekarz o tym póki co nie wspominał
Kochana zrób betę ona wyjasni wiele. Musisz być dzielna i odczekać.Dziewczyny, u mnie ostatnia miesiączka 23 września. Ale chyba straciłam nadzieję...Na pierwszej wizycie byłam 9 listopada i był to 5t2d więc wcześnie i ciaza zdecydowanie młodsza niż wynika z OM. Ale w poprzedniej ciąży też tak miałam, różnica prawie 3 tygodnie
a córcia za chwilę skończy już 3 latka
teraz sytuacja co najmniej dziwna... dziś byłam na kolejnej wizycie z której wynika ze to 6t5d więc strasznie mało ta ciąża urosła
dodam, że nadal jest tylko puste jajo bez zarodka
chociaż z usg termin wychodzi na 14 lipca... moja Pani dr zaleciła zrobić mi bęte jutro i w piątek i dać jej znać o wyniku, żeby zobaczyć co dalej.... jakoś nie umiem być dobrej myśli
bóle piersi ustały, nudności też... wykończę się psychicznie do następnego wtorku. A może macie podobne historie swoich poprzednich ciąż?
Oczywiście wszystkim nam gratuluję tak czy tak i zycze duuuzo zdrówka![]()
Witajcie dziewczyny. Dołączam do Was nieśmiało [emoji3526] dzisiaj wizyta i termin wg USG 25.07 z OM 19.07 także dzidziuś młodszy o 6 dni. Całuje Was wszystkie i życzę wszystkiego dobrego [emoji847][emoji3590][emoji3590][emoji3590] Co mówi teoria Ramziego na to zdjęcie?