Gryfin
Fanka BB :)
Między 11 a 13 tygodniem najlepiej tak mi Pani w rejestracji mówiła, ja podałam jej tylko termin porodu a ona sama obliczyła wszystkowłaśnie w jakim przedziale powinno sie iść dokłądnie?????
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Między 11 a 13 tygodniem najlepiej tak mi Pani w rejestracji mówiła, ja podałam jej tylko termin porodu a ona sama obliczyła wszystkowłaśnie w jakim przedziale powinno sie iść dokłądnie?????
właśnie w jakim przedziale powinno sie iść dokłądnie?????
od 11t+1 do 14t+1. Najlepiej 12t+1 do 13t+1. Ja idę 21 grudnia co się przekłada na 11t+6właśnie w jakim przedziale powinno sie iść dokłądnie?????
U mnie 12+2, ja mam termin na 23grudnia.Właśnie umówiłam się na badania prenatalne, to będzie 12+3 a Wy kiedy idziecie?![]()
tutaj rozpiskaod 11t+1 do 14t+1. Najlepiej 12t+1 do 13t+1. Ja idę 21 grudnia co się przekłada na 11t+6
Nie miałam dokładnie zapisanej om. Początkowo pierwszy gin wyliczył mi 4.07. Zmieniłam gina, 2 wizyty mam już za sobą i potwierdza się, że tp będzie raczej wcześniej. Teraz przyjmuje 28.06. Przycupnelam tutaj z Wami i nie chce mi się przenosić na czerwcowe, tam i tak już mają pozamykane fora itp. Chyba mnie nie pogonicie..?Masz 10+2 z usg a ile z OM?