Też tak samo się umowilam. Mój gin mówił że powinno odbyć się pomiędzy 11-13 tcWłaśnie umówiłam się na badania prenatalne, to będzie 12+3 a Wy kiedy idziecie?![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też tak samo się umowilam. Mój gin mówił że powinno odbyć się pomiędzy 11-13 tcWłaśnie umówiłam się na badania prenatalne, to będzie 12+3 a Wy kiedy idziecie?![]()
5+5 mi się zaczęły dzisiaj jest 7+5 i mam ochotę walic głową w ścianę tak mi niedobrze ze szok obiad na raty gotuje i wszystko bym dala żeby jeden dzień mi było dobrze jeden malutki dzień. Dzisiaj to mam jakąś masakrę normalnie. Ciesz się z braku mdłości moja siostra 30 tydz ciazy i od początku zero objawóww którym tygodniu zaczynały wam sie mdłości? ja jestem 6+1 i nic narazie, zero![]()
Mi się bardzo szybko zaczęły, coś koło 6 tyg i jest mi bardzooo źlew którym tygodniu zaczynały wam sie mdłości? ja jestem 6+1 i nic narazie, zero![]()
5+5 mi się zaczęły dzisiaj jest 7+5 i mam ochotę walic głową w ścianę tak mi niedobrze ze szok obiad na raty gotuje i wszystko bym dala żeby jeden dzień mi było dobrze jeden malutki dzień. Dzisiaj to mam jakąś masakrę normalnie. Ciesz się z braku mdłości moja siostra 30 tydz ciazy i od początku zero objawów
ja mam parcie na wszystko, jadlam bym wszystko non stop heheDziewczyny ja to mam mega parcie na kapustę kiszona, serio. Codziennie bym jadła. Dobrze że mam swoją, babci roboty w słoikach. Dobra idę po słoik bo mi się przypomniało,![]()
Ja również póki co bez objawóww którym tygodniu zaczynały wam sie mdłości? ja jestem 6+1 i nic narazie, zero![]()
A ja mam pytanie, bo tak nadrabiam i byłam na 1 usg, druga wizytę mam 22 grudnia, ale lekarz nic nie mówił o prenatalnych. Czekać grzecznie? Z tego co czytam większość z Was już ma umówione, czy któraś nie ma?
I czy na drugiej wizycie macie tez usg? Mi wpisali ‚konsultacje’ i Pani w recepcji powiedziała, ze jak konsultacje to bez usg.
Może chce tylko wyniki sprawdzić i zapisać na prenatalne .. jak u niego byłam jeszcze nie wiedziałam, ze tak to działa od Was teraz wyczytuje.