Dreamy
Fanka BB :)
Ja mam 88 a na kartce, że norma do 100, wiec moim zdaniem jest okMi glukoza z krwi wyszła 87 zobaczymy co lekarz powie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam 88 a na kartce, że norma do 100, wiec moim zdaniem jest okMi glukoza z krwi wyszła 87 zobaczymy co lekarz powie
Mamy XXI wiek, leczymy wszystko w ciążya to nie jest tak, ze w drugim trymestrze można leczyć? Czy cos mi się mylitez musze sie zapisac,bo mi sie kamien zbiera tak, ze hej...
Super, że bezpiecznie doleciałaśDziewczyny doleciałam bezpiecznie, byłam już na wizycie u lekarza. Wszystko jest jak najbardziej w porządku. Termin się nie zmienił, jest to 6+2 tc. Wizyty będę miała co tydzień i to zawsze w czwartek. Strasznie cieszę się, że nic się nie stało podczas lotu. Zdążyłam jeszcze na zapalenie choinki w Nowym Jorku. Za dwa tygodnie jak będzie Ok to lecę do LA sprawdzić jak tam się mają sprawy z naszym domem
witaj w klubie tez sie boryka ale nie pocieszeDziewczyny co na infekcje intymną? Przed ciążą brałam gynoxin i maść clotrimazolum. Teraz chyba tylko masc mi zostaje ale sama raczej nie pomoże![]()
Nie mam przy sobie akurat ale mąż mi podał przez telefon, że na dole zdjęcia jest napisane CRL 0.25cm 5w6dWrzuć fotę to ci powiem![]()
Moje CRL to 0.25cmCrl to długość zarodka
A było napisane ogólnie, że norma do 100Ciężarne norma do 100?
U mnie było 0.36cm wg USG 6+0 wg om 6+4Mój ma 0.21 5t4d![]()
Idź do lekarza po receptę koniecznie. Mi pomogło PIMAFUCIN na receptę od ginaDziewczyny co na infekcje intymną? Przed ciążą brałam gynoxin i maść clotrimazolum. Teraz chyba tylko masc mi zostaje ale sama raczej nie pomoże![]()