O rety, a tej wewnątrzmacicznej nie da się utrzymać?A u mnie były obie na raz wewnątrz i zewnątrzmaciczna. W szpitalu jestem. Opuszczam Was niestety, będę trzymać kciuki, aby wszystko z waszymi skarbami było dobrze.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O rety, a tej wewnątrzmacicznej nie da się utrzymać?A u mnie były obie na raz wewnątrz i zewnątrzmaciczna. W szpitalu jestem. Opuszczam Was niestety, będę trzymać kciuki, aby wszystko z waszymi skarbami było dobrze.
A u mnie były obie na raz wewnątrz i zewnątrzmaciczna. W szpitalu jestem. Opuszczam Was niestety, będę trzymać kciuki, aby wszystko z waszymi skarbami było dobrze.
Niestety, mówią ze mało prawdopodobne. Za mała, za duży szok. Mówią by nie rozmyślać za dużo. Dlatego ta beta była taka duża bo podwójnie było.O rety, a tej wewnątrzmacicznej nie da się utrzymać?Bardzo współczuję i dużo siły życzę ;(
No ja tak myślałam, że mogą być bliźniaki skoro taka wysoka beta, ale no jednak nie spodziewałam się takiego obrotu sprawy ;( ale oni będą od razu usuwać tą "prawidłową" czy tylko tą pozamaciczną? Wybacz jeśli nie chcesz odpowiadać to oczywiście zrozumiem. Współczuję Ci bardzo, że musisz to przechodzić. Na długo zostawią Cię w szpitalu?Niestety, mówią ze mało prawdopodobne. Za mała, za duży szok. Mówią by nie rozmyślać za dużo. Dlatego ta beta była taka duża bo podwójnie było.
Da się wytrzymacJa się właśnie boje, ze bedę musiala leżeć też ale zrobię wszystko, aby donieść ciążę.
Ja idę 30.11 I mam już wizyty umówione do p lutego plus prenatalne w międzyczasieJa dzwoniłam do mojego ginekologa dwa dni przed spodziewanym terminem miesiączki (27.10), po pozytywnych testach, bo wiedziałam, że w listopadzie ma kocioł. Udało mi się wcisnąć na 29 listopada. Na początku była mowa o grudniu, ale stwierdziłam, że to przesada.. masakra z tymi terminami
A ja dziś przeszłam się do przychodni na NFZ, bo stwierdziłam, a może zrobie badania pierwsze na NFZ.. i mam termin na piątek, aż szok, a prywatnie tak długo. Pierwsza prowadziłam prywatnie i NFZ.Ja idę 30.11 I mam już wizyty umówione do p lutego plus prenatalne w międzyczasie![]()