Jaki koszt jest progesteronu? Ja nie widzę sensu po dwóch dniach robienia. Progesteron ma wysokie właśnie wahania więc wg mnie to tylko może prowadzić do zmartwienia się. Jakby beta nie była ok to bym robiła drugi raz prog.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A nie no, to moja znajoma i klinika, w której chodzę do gina. W zasadzie to jestem spokojna tylko jakoś tak 'boję sie' powiedzieć rodzicom, że później coś będzie nie takA w sumie co Ci zależy na opinii Pań z labu? Ja bym nie myślała co mają do powiedzenia Panie z labu. Żartować możemy, ale żeby mnie to powstrzymało przed badaniem które ma mi dać spokój? Bez sensu.
Ja u siebie w rodzinie nie mówię do świąt. Mam badania I trymestru umówione na 23 grudnia więc akurat mam nadzieję będę spokojniejsza na boże narodzenieA nie no, to moja znajoma i klinika, w której chodzę do gina. W zasadzie to jestem spokojna tylko jakoś tak 'boję sie' powiedzieć rodzicom, że później coś będzie nie tak![]()
Js mam taki sam planJa u siebie w rodzinie nie mówię do świąt. Mam badania I trymestru umówione na 23 grudnia więc akurat mam nadzieję będę spokojniejsza na boże narodzenie
Tak bardzo trzymałam kciukiWszystko OK ☺UUUUUUUFFFFF
zaczynam brać ten lek co jest tu tak często wspominany na podtrzymanie.
Ogólnie nie ma krwiaka. Powód krwawienia - zbyt duży wysiłek fizyczny.
Jutro mam zadzwonić do ginekologa a jak nie da rady to do rodzinnego i iść na L4 ciążowe.
Ja mam 10 latke i 5 latke i też bym chciała już powiedzieć ale bardzo się boję. Obydwie bardzo chcą rodzeństwoNasza cora juz wie. W pełni zaaangazowana nastolatka.![]()