Aaagaa
Fanka BB :)
Od 10 tygodnia według tego, co się dowiedziałamWcześniej, najlepiej jakiś tydzień aby móc wyniki już na usg, ale wszystko zależy w którym tygodniu robisz USG bo pappa tez od któregoś tygodnia można dopiero pobra
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Od 10 tygodnia według tego, co się dowiedziałamWcześniej, najlepiej jakiś tydzień aby móc wyniki już na usg, ale wszystko zależy w którym tygodniu robisz USG bo pappa tez od któregoś tygodnia można dopiero pobra
Ja nie robię robię tylko prenatalneDziewczyny a któraś z Was nie robi żadnych badań typu PAPPA, NIFTY, SANCO? Tylko prenatalne USG
chyba ja bo po raz pierwszy sie dowiedzialam o tych bdaniach tu od was na forum....Dziewczyny a któraś z Was nie robi żadnych badań typu PAPPA, NIFTY, SANCO? Tylko prenatalne USG
Dziewczyny a któraś z Was nie robi żadnych badań typu PAPPA, NIFTY, SANCO? Tylko prenatalne USG
Chyba ja.. ciągle jeszcze się zastanawiam nad PAPPA do środy mam czas bo mam się określić ale bardziej się skłaniam nad samym prenatalnym USG , reszty na 100% nie.Dziewczyny a któraś z Was nie robi żadnych badań typu PAPPA, NIFTY, SANCO? Tylko prenatalne USG
Ja robię tylko prenatalne USG.Dziewczyny a któraś z Was nie robi żadnych badań typu PAPPA, NIFTY, SANCO? Tylko prenatalne USG
mnie do Pappa zmuszają ze względu na wiek.Ja robię tylko prenatalne USG.
Jak super widać te nóżkiHej,
Nie wytrzymałam do czwartku i pojechałam dziś na wizytę.
Serducho nadal bije, sytuacja z odklejaniem kosmowki się poprawiła o połowę.
Maluszek machał nóżkami jak szalony
Odwrócił się na zdjęciu stopkami centralnie do nas, super to wygląda.
4 stycznia mam prenatalne i pobranie krwi do Pappa przez lekarza.
Kamień z serca. Miłego dnia!!
Zmuszają? Kto?mnie do Pappa zmuszają ze względu na wiek.