reklama

Lipcowe mamy 2022

reklama
Dziewczyny to mój poprzedni gin do którego chodziłam 10 lat zawsze najpierw badał mnie na fotelu a potem usg dopochwowe i usg piersi odrazu. No to zawsze ubierałam spudnice i koszule żeby całkiem nago nie leżec a kiedyś nie wiem co mi odwaliło No i mówię ubiorę tunikę i leginsy. I w drodze do gin mnie olśniło że przecież usg piersi będzie robił No i takim sposobem leżałam na leżance jak Ewa 🤣😲
Mi najpierw zrobił górę potem się ubrałam zciągnęłam dol i zrobił dol także luz ;) lekarz świetny młody i przystojny hehe i fajny

reklama
Sory, że tak walnę pytanie prosto z mostu ... ale czy wy też macie codziennie wzmożone gazy ? 🤦‍♀️🤭
Boże jedyny przychodzi wieczór i nagle zaczyna się faza jakbym zjadła fasolkę albo kapuśniak z kminkiem, niezależnie od tego co w danym dniu zjem , a bywa że tak jak np dzisiaj nie jem słodyczy bo mnie dziś nie ciągnie, piję wodę, na obiad rybka z marchewką w parowarze i ryż i nagle przychodzi wieczór i przez kilka godzin będę... ... dobrze że bezwonne 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
matko, ja tak mam! Wieczorem strzelam z armaty, a najbardziej jak się położę do spania. Dramat😅

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry