Monia9301
Fanka BB :)
Ja też mam wizytę 4 stycznia ☺☺☺ super że wszystko jest jak ma byćJa już po wizycie. Wszystko jest okejDostałam skierowanie na prenatalne i dzisiaj będę dzwonić się rejestrować. Kolejna wizyta 4 stycznia
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też mam wizytę 4 stycznia ☺☺☺ super że wszystko jest jak ma byćJa już po wizycie. Wszystko jest okejDostałam skierowanie na prenatalne i dzisiaj będę dzwonić się rejestrować. Kolejna wizyta 4 stycznia
Ja polecam asos.com i ich kolekcję maternity. Mam legginsy i sukienkę. Kupiłabym coś więcej, ale jeszcze nie chcę zapeszać.To ja czekam z niecierpliwością na ploteczki gdzie fajne ciążowe ciuszki
13 lat tenu to mało co było… także pojęcia nie mam gdzie coś fajnego kupić…
Narazie w H&m kupiła sukienke bawełniana ciążowa, taka jak długa bluza.
Jest super mięciutka i cieplutka![]()
Ja nie kupuje ubran typowo ciazowych w poprzedniej ciąży kupilam tylko spodnie i kilka par legginsów. A tak to sukienki tuniki oversize. Zawsze się tak ubierałam wiec nie mam problemu z ubraniem teraz. Puki co nosze ostatnio ciągle legginsy. Zastanawiam się właśnie co by było jakbym spodnie założyła heheJa polecam asos.com i ich kolekcję maternity. Mam legginsy i sukienkę. Kupiłabym coś więcej, ale jeszcze nie chcę zapeszać.![]()
Ja też 10.01Ja prenatalne będę mieć najprawdopodobniej 10.01 bo mój lekarz w 12 tygodniu zawsze chce robić
Ja zauważyłam że to kwestia wyspania się. Dziś pytałam Panią doktor to powiedziała że jak już nie będę mogła wytrzymać to mam wziąć apap i iść na spacer.Też nie wiem czy mdłosci powodują ból głowy czy na odwrot… odwieczne pytanie jajko czy kura?![]()
A ja miałam 2,6 i myślałam że jest w normie (takie normy miałam na wynikach) . Juz rozumiem dlaczego mnie dziś wysłała do endo. Wizytę mam w czwartek.Ja miałam zbliżony, ponad 2,60 to tylko spojrzał i mówi za wysoko trzeba zbić. Ale ja już rok biorę leki na niedoczynnosc, przed ciąża miałam ponizej 1. podobno kobiety które nie leczyły się wcześniej mają tą granice trochę wyżej. Ale to już endo będzie wiedział na 100![]()
Już po. Szału się nie spodziewałam, ale kompletnie nic nie doradziła. Powiedziała, że w ciąży to praktycznie nic nie można, nawet większość badań to od polowy ciąży się robi. Ale dziś jest lepiej, wczoraj mialam jakis koszmarny dzien. Jak będzie tak jak teraz to jakos to wytrzymamDawaj znac co neurolog powie…
Ja używam olejek z mustelli i oilbio…Byłam na usg piersi i lekarz powiedział, ze mam mało tkanki tłuszczowej, a dużo gruczołowej i będę mieć duze piersi. Mam już zacząć smarować i nosic stanik bez fiszbin, a nawet w nim spać. Także:
Jaki balsam polecacie?
Jaka firme staników polecacie?
Oooo rety… to się Pani doktor wysiliła….Już po. Szału się nie spodziewałam, ale kompletnie nic nie doradziła. Powiedziała, że w ciąży to praktycznie nic nie można, nawet większość badań to od polowy ciąży się robi. Ale dziś jest lepiej, wczoraj mialam jakis koszmarny dzien. Jak będzie tak jak teraz to jakos to wytrzymam![]()
Zawsze miałam książkowe, w ciążach też. Oddałam tacie mój ciśnieniomierz, ale kupię chyba, w końcu juz starsza Pani jestem więc z cisnieniem tez się moglo pozmieniac…Oooo rety… to się Pani doktor wysiliła….
A mierzysz sobie reguralnie cisnienie?