BalbinaKwiat
Fanka BB :)
Ja jestem aktualnie w 12+0, za tydzień miałam iść na prenatalne, a teraz czekam kiedy przyjadą zrobić wymaz, jak okaże się + to po badaniu.Nie strasz…
Ja mam prenatalne w12+0….
Czyli już w 13 tygodniu…
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja jestem aktualnie w 12+0, za tydzień miałam iść na prenatalne, a teraz czekam kiedy przyjadą zrobić wymaz, jak okaże się + to po badaniu.Nie strasz…
Czyli już w 13 tygodniu…
Nie strasz…
Ja mam prenatalne w12+0….[emoji33]
Czyli już w 13 tygodniu…
Ja wedlug OM w 12+1, a wedlug ostatniego usg to będzie 12+4. Jak umawiałam to Pani powiedziala, że z kolei przed świetami za wczesnie i najlepiej jak jest skonczone te 12 tyg. Mam nadzieję że będzie ok….Nie strasz…
Czyli już w 13 tygodniu…
Ja tez nie kupuje, w poprzedniej chodziłam w sukienkach i rajstopach. :dTeż nie kupuje ubrań na górę ciążowych. Mam właśnie tuniki i one plus legginsy ciążowe mi się bardzo sprawdziły. Wczoraj ubrałam pierwszy raz w tej ciąży spodnie jeansowe ciążowy - i teraz też ich nie mogę nosić - rozmiar niby dobry, a i tak ta końcówka jeansowa mnie uwiera w podbrzusze....
Słyszałam też opinie, że one bardzo denerwująco działają na schizofreników. Trochę na żarty stwierdziłam, że może mam w sobie coś utajonego i omijam je szerokim łukiemSerio, no proszę. To znaczy że działającoś w Tobie uruchamiają. To są instrumenty terapeutyczne i często wychodzą różne rzeczy, które mogą budzić w nas niepokój. Takie nasze brudy zamiatane pod dywan.
Oczywiście każdy lubi co innegoja tam to bardzo lubię, na mnie to bardzo mocno działa, dźwięk przechodzi przez całe moje ciało i uwielbiam ten stan
odrealnienia
Kurde, a co odświeżam to nie jest lepiej. Chwilę mnie nie było i plus 6 :dDokładnie 30 stron 300 postów masakra
Ja aktualnie też głównie medytuje przy samej muzyce albo w ciszy, ale myślę że łatwiej jest zacząć jak ma się prowadzenie.
U nas zawsze jest barszcz, uszka, bigos, sałatka jarzynowa, śledzie, groch z kapustą, krokiety różne, pierogi różne, pampuchy, karp po żydowsku, karp smażony, ryba po grecku, makowka, kutia, masa ciast, wędliny i pewnie jeszcze coś pominęłam.To skoro Świateczne jedzonko to co u was się jada w Wigilię ?
U rodziców jest ta Siemieniotka, a u teściów zupa pieczarkowa. To jedyna różnica.
Potem są makówki.
U rodziców i w sumie u teściów też potem na stół wędruje chleb, ziemniaki, kapusta z grzybami, ryby, kompot z suszu. Na koniec pierniki, ciastka, wino wytrawne dla tych co lubią.
Mnie tak przenosi do innego świata wiertło dentystyczne….Słyszałam też opinie, że one bardzo denerwująco działają na schizofreników. Trochę na żarty stwierdziłam, że może mam w sobie coś utajonego i omijam je szerokim łukiemco do uruchamiania to wolę jednak relaks wibracjami od kosiarki
może dla mnie nie ta częstotliwość
![]()