Też mam na 6 lipcaOooo to i kluseczka, z usg termin porodu wychodzi na
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też mam na 6 lipcaOooo to i kluseczka, z usg termin porodu wychodzi na
I mnie wie tylko 1 koleżanka ale dlatego, ze słabo sie czułam i odrzuciło mnie od kawy. Byłyśmy kawoszkamiJa mam prenatalne 12+5 i moja ginekolog mówiła, że to dobry termin![]()
To prawda, u mnie też wszystkie apki mowia, że to tydzień później. Też tak myślałam na początku pierwszej ciąży, później mnie dopiero oświecili, że to inaczej się liczyJa dzisiaj byłam na badaniach i pytałam o mój termin usg I trymestru, który mam na 23 grudnia (to będzie wg om 11+4) i lekarka powiedziała, że bardzo dobry czas. 12+0 to dokładnie tak jak napisałaś 12 tydzień nie 13. Niestety w tej kwestii wprowadzają w błąd apki.
Hej, ja wczoraj poinformowałam Szefową o ciąży. Jej reakcja mega pozytywnie mnie zaskoczyła, dlatego zgodziłam się pracować zdalnie jeszcze 2 miesiące,bo nie potrafiłabym pójść na L4 i mieć świadomość,że nie ma mnie kto zastąpić. Taki mam głupi charakter,że zawsze każdemu chce pomóc...mnie też niestety bardzo męczą wyrzuty sumienia... czuje sie źle, wymiotuję, praca stresująca, ale jakoś nie umiem się przekonać, że kogoś nie okradam....
To mamy prenatalne w tym samym dniuPiękny Bobas
![]()
Mnie z lewejEj zwolnijcie dziewczyny, bo nie nadąrzam Was nadrabiać
Mnie dziś cos podbrzusze lekko pobolewa z prawej strony, ale troche dzisiaj sie nalatalam do gina, potem zakupy na obiad, a w domu jeszcze 2latek siedzi, bo gorączkę miał przez weekend. Na szczęście jutro do żłobkato matka pośpi
![]()
Dokładnie. [emoji39] Brak objawów ciążowych pomaga ukryć w tajemnicy [emoji6]Dziewczyny które nie mówiły jeszcze w pracy o ciąży, jak wam się to udało? Jesteście bezobjawowe? Ile bym dała aby nie mieć objawów i móc normalnie funkcjonować [emoji28]