Alicjaaa85
Fanka BB :)
12 lat temu kazali pić herbatki z kopru włoskiego żeby dziecko nie miało kolek, 7 lat temu już nie kazali, już koper be, noni teraz też się zastanawiam jakie nowości są odkryte od tamtego czasu 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie też na wigilię nie ma. Te co napisałam to na świętaU mnie nie ma sałatek w Wigilie….
A w Swieta klasycznie jarzynowa
Ja robię zawsze dla siebie jedna:
Gotowany brokuł,
Ser feta,
Jogurt naturalny z czosnkiem,
Prażone migdały w płatkach
I zielone winogrona…
Uwielbiam ta salatke![]()
Ja piję rumianek, ale na moje mdłości nic nie daje, mięta też nie.Mi się mdłości zaczynają już po 16.... Chociaż dziś jest pierwszy dzień kiedy jeszcze nie wymiotowałam ale nie wiem czy wytrzymam do nocy.
A czy któraś z was pije może herbatę koperkowa albo rumiankowa ? Bo zastanawiam się czy może to by coś pomogło. Ale wyczytałam gdzies że koperekowa nie wskazana i że nawet podczas karmienia nie powinno się pić co mnie zdziwiło![]()
Ja na pierwszy dzień świąt zaplanowałam brokuł, papryka, prażony słonecznik, feta i sos czosnkowy. Uwielbiam. Zimą wchodzi mi szczególnie.A tak z innej beczki - jakie sałatki królują u Was na wigilijnym stole ? Wigilię spędzamy u moich rodziców a obiecałam zrobić sałatkę.. i nie taka co jest u nas co rok [emoji23]
Ja mdłości miałam bardzo delikatne, ale mnie jakimś sposobem pomaga cola odgazowana. Wiem, że to średnie danie ale no warto spróbować.Ja piję rumianek, ale na moje mdłości nic nie daje, mięta też nie.
Moja morfologia idealna, pije dużo wody a bóle głowy miewam.Dziewczyny z bólami głowy - miałyście morfologię? Podobno bóle głowy często związane są z anemią
Jeżeli 92 w nicku to rocznik to nawet wiek mamy ten sam, może to takie myślenie naszego pokoleniamnie też niestety bardzo męczą wyrzuty sumienia... czuje sie źle, wymiotuję, praca stresująca, ale jakoś nie umiem się przekonać, że kogoś nie okradam....
Ja mam mdłości, zdarzają się wymioty. Totalne zmęczenie. Mam pracę hybrydową, więc robię ile się da zdalnie. Ale po każdym spotkaniu "na mieście" obiecuję sobie, że to już ostatni raz ;p ciągle mam jednak w głowie, żeby jeszcze trochę poczekać i to mnie jakoś trzyma w ryzach podczas dnia pracy.Dziewczyny które nie mówiły jeszcze w pracy o ciąży, jak wam się to udało? Jesteście bezobjawowe? Ile bym dała aby nie mieć objawów i móc normalnie funkcjonować![]()
Podpytaj za wczasu lekarza rodzinnego żeby ci się to nie rozwinęło.@Madzia86G opisany wczoraj przeze mnie ból wrócił jak zwykle na wieczór. Mogę podnieść nogę ( nie do końca )ale z uczuciem lekkiego bólu, dyskomfortu..
Chodziki, jeździki, pchacze i bujaki też są złe według aktualnych badań. Ale ja bylam ich przeciwniczka akurat zanim jeszcze swoje dziecko mialam12 lat temu kazali pić herbatki z kopru włoskiego żeby dziecko nie miało kolek, 7 lat temu już nie kazali, już koper be, noni teraz też się zastanawiam jakie nowości są odkryte od tamtego czasu![]()