Justyna85.12
Fanka BB :)
No niestety można krzywdę zrobić dziecku takimi chodzikami.Zgadzam się. Mam znajomą która wkładała 8 miesięczne dziecko do chodzika a potem płacz bo problem z bioderkami. Teraz dziecko ma 2 latka i slłabo chodzi.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No niestety można krzywdę zrobić dziecku takimi chodzikami.Zgadzam się. Mam znajomą która wkładała 8 miesięczne dziecko do chodzika a potem płacz bo problem z bioderkami. Teraz dziecko ma 2 latka i slłabo chodzi.
Potwierdzam, rumianek nie pomaga.Ja piję rumianek, ale na moje mdłości nic nie daje, mięta też nie.
Najlepszy był tekst "że dziecko chce do chodzika"No niestety można krzywdę zrobić dziecku takimi chodzikami.
Tak, mnie w poprzedniej ciąży ratowala.. wtedy miałam konkretne mdłości ... co jechałam do pracy samochodem zastanawiałam się co zrobię jak nagle będę chciała rzygać za kierownicą..o Jezu tak!! Przetestowalam WSZYSTKO na mdłości i wymioty, nawet czopki dla chorych onkologiczne i cola jest najlepsza!!!
Ja coś czuję, że wiele rzeczy będę robić zupełnie inaczej niż starsze pokolenie, ale nie tylko. Chcę iść w nauczenie Marii Montessori oraz dwujęzyczność ze względu na to, że jestem poliglotką. Myślę, że nie raz spotka się to z niezrozumieniem, ale to już nie mój problemNajlepszy był tekst "że dziecko chce do chodzika"
Ja coś czuję, że wiele rzeczy będę robić zupełnie inaczej niż starsze pokolenie, ale nie tylko. Chcę iść w nauczenie Marii Montessori oraz dwujęzyczność ze względu na to, że jestem poliglotką. Myślę, że nie raz spotka się to z niezrozumieniem, ale to już nie mój problem![]()
Słuchajcie, mimo brania duphastonu 3x1 miałyście jeszcze jakies krwawienia? W szpitalu biorę dopiero 3 dzień od niedzieli i było ok. Nie widziałam plamien nic, aż tu poszłam do WC i się zmartwiłam. Na papierze zobaczyłam tak jakby krew, nie za dużo, bardziej to plamienie, jednak czerwone. KurczęJa nie biore Duphastonu a też mnie boli głowa.
U nas babcia uczy angielskiego, więc jak starsza zacznie już płynnie mówić to będzie z babcia tylko po angielsku śmigaćJa coś czuję, że wiele rzeczy będę robić zupełnie inaczej niż starsze pokolenie, ale nie tylko. Chcę iść w nauczenie Marii Montessori oraz dwujęzyczność ze względu na to, że jestem poliglotką. Myślę, że nie raz spotka się to z niezrozumieniem, ale to już nie mój problem![]()