Ja niestety nie miałam objawów że coś jest nie tak, dlatego też teraz jakoś czuje strach ciągłyDziewczyny czy przy obumarciu zarodka ( braku bicia serca ) towarzyszą jakieś objawy ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja niestety nie miałam objawów że coś jest nie tak, dlatego też teraz jakoś czuje strach ciągłyDziewczyny czy przy obumarciu zarodka ( braku bicia serca ) towarzyszą jakieś objawy ?
Ta zupę albo się kocha albo nienawidziU mnie mama kiedyś zamiast kompotu robiła zupę właśnie ale każdy grymasił i wyrzuciliśmy z jadłospisu![]()
Ja codziennie czekam do polnocy, zeby aplikacja pokazala dzien do przodu…Madzia u Ciebie tez będzie dobrze!!!
Sioooo wyganiam wszystkie złe myśli bo zaraz się zestresuje wszystkie co maja wizyty jutro i pojutrze…
Dziewczyny musimy myslec pozytywnie!!
Zaraz wszystkie skończymy 1 trymestr
Każdego dnia jesteśmy coraz bliżej końca![]()
Ja to już mam dość siebie, zrobiłam nifty no i myślę będą wyniki powiem dziecia. Tak teraz znow myślę co jeżeli serduszko nie bije, że powiem po wizycie. Boże zwariować można. Mnie dziewczyny tak gniecie brzuch zaraz pod piersiami. Dół brzucha mam już bardziej wypukły ale też górę zaczyna wypychać. U was też? U mnie 11+2Myślę, że powiedziałas dzisiaj glosno to, co kazdej z nas przeszlo przez glowe i spedza sen z powiek. Ja tez mam takie mysli, maz juz nie moze mnie sluchac. Kazda wizyta to dla mnie taki stres, ze nie pamietam drogi na zadna. A te tygodnie miedzy nimi to wiecznosc. Wszystkie tu trzymamy kciukidaj znac po
![]()
Ja codziennie czekam do polnocy, zeby aplikacja pokazala dzien do przodu…![]()
Ja codziennie czekam do polnocy, zeby aplikacja pokazala dzien do przodu…![]()
nie stresuj sie ja mialam plamienie w niedziele, ale lekarka mowila ze nic nie poradze na to czy poronie czy nie, jestem obstawiona lekami ze wszystkich stron i jak one nie pomoga to nic mi nie pomozeDziewczyny ja za chwilę mam wizytę. Jestem 2 w kolejce. Stresuje się strasznie, ale ja mam plamienia więc wiecie... trzymajcie kciuki żeby wszystko było ok![]()