StKarolina
Fanka BB :)
Miłego dnia dziewczyny.[emoji3526]
Za wizytujace dziś trzymam kciuki [emoji110] i odzywajcie się po. [emoji3526]
Za wizytujace dziś trzymam kciuki [emoji110] i odzywajcie się po. [emoji3526]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Sprawdza się? Nigdy tego na żywo nie widziałam, nie wiem na co zwracać uwagę przy zakupie [emoji846]
Ja cała poprzednia ciążę jeździłam w pasie ale tylko ten ukośny. Miałam zawsze zapięte i jak wsiadala to tylko przez głowę przerzuciłam i jechałam.Ja dzis 10+5 i również czuję się lepiej niż wcześniej, chociaż bardzo silnych objawów ciążowych nie mialamstaram się być spokojna, ale wizytę mam dopiero po świętach i nie wiem jak przetrwam do tego czasu, tym bardziej że pomiędzy wizytami mam około miesięczną przerwę
Dziewczyny, czy używacie pasów bezpieczeństwa w samochodzie? może macie jakieś adaptery?
U mnie odpukać na szczęście nikt nie przejawia oznak zachorowania.Kurcze dziewczyny im bliżej świat tym tu kwarantanna tu kwarantanna, boję się że za chwilę całe święta będą w domu.
Widziałam dwie wersje, jeden taki jakby haczyk z pasem do przypiecia przez fotel a drugi to taka cała mata.Nie mam porównania z żadnym innym. Role swoją spełniał - pas nie szedł mi przez brzuch. Trochę upierdliwe było zapinanie tych nap między nogami z dużym brzuchem, ale dawałam radę do końca [emoji6]