Ja się tylko zastanawiam jak ja otworze wynik jak przyjdzie.Ja robię nifty pro 21.12
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja się tylko zastanawiam jak ja otworze wynik jak przyjdzie.Ja robię nifty pro 21.12
Do 10 dni roboczych ale bardzo często są wcześniej. Często 5,6 dni. Zobaczymy jak i nas będzie. W poniedziałek miałam i zaczynam się stresowaćIle powiedzieli, że mniej więcej trzeba czekać na te wyniki? [emoji848]
Do 10 dni roboczych ale bardzo często są wcześniej. Często 5,6 dni. Zobaczymy jak i nas będzie. W poniedziałek miałam i zaczynam się stresować
Kawę pije z pepsiDziewczyny leb mi pekawzielam apap bo juz nie wytrzymywalam ale to bylo o 22...i marny efekt. Oklady robie i nadal slabo. Wiem ze niektore z Was czesto sie borykaja jakie macie jeszcze metody zeby ulzylo ?
Ja już też powtarzam ze dzidzi napewno zdrowe i musi być dobrze.Ja to w ogóle nie wiem jak wytrzymam nerwowo i te wyniki i te prenatalne, ale mówię sobie, że wszystko musi być dobrze, nie ma innego wyjścia i trzymam mocno kciuki, żeby u Ciebie też tak było [emoji110][emoji123]
Ja byłam 2 razy na wizycie i na drugiej kazała mi się już zapisać i że najlepiej w 12 tc więc zapisałam się na 19 stycznia a normalna wizytę mam też tylko że 5 stycznia, dzień po TobieJa dopiero byłam na jednej wizycie u gina. 4 stycznia mam druga to pewnie mi powie żeby się zapisać. Chociaż mogłabym sama już zadzwonić i się umówić. Tylko nie wiem na kiedy. A Ty?![]()
O kurde haha to coś jest na rzeczy, może być ten fenomen haha daj koniecznie znaćJesli faktycznie jest maly siusior to bedzie fenomenem w rodzinie, w ktorej rodza sie same baby![]()