Alicjaaa85
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny, miłego popołudnia.
Ja dziś zdechlak, nic mi się nie chce.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tez zdechlak looooooo kiedy wróci energia -_- podziwiam dziewczyny z dziećmi, ja siebie nie umiem ogarnąć a co dopiero kogośCześć dziewczyny, miłego popołudnia.
trzymam kciuki żeby było dobrze, jak mawia moja ginekolog , lepiej trzy razy spanikować niż raz przegapić.Hej dziewczyny, a ja od wczoraj wariuje, czuje że coś jest nie takdodatkowo mam kłucie w podbrzuszu jakieś dziwne, wcześniej tak nie miałam. Idę jutro na 10.40 na USG żeby sprawdzić czy wszystko ok, dla własnego spokoju. Ale bardzo się boje
![]()
no moje zaraz wrócą od babci i mamy grać w planszówkę (lubimy) a ja nie mam siły siedzieć przy stole..;//Tez zdechlak looooooo kiedy wróci energia -_- podziwiam dziewczyny z dziećmi, ja siebie nie umiem ogarnąć a co dopiero kogoś![]()
Ooo fajnie może pokażesz? Utnij głowę na zdjęciu czy coś![]()
ale pięknieJasne, to macie dwa zdjęcia mojego brzuszka, jedno z naszej amatorskiej sesji, a drugie tak po prostu zrobiłam z zachwytu jak już urosłoDzisiaj u nas 12+1.
no nieźle...ja w pierwszej ciąży to dopiero mialam taki brzuszek kolo 16tc chybaJasne, to macie dwa zdjęcia mojego brzuszka, jedno z naszej amatorskiej sesji, a drugie tak po prostu zrobiłam z zachwytu jak już urosłoDzisiaj u nas 12+1.
No jest ciężko czasami. Najgorzej jak jest takie półtora roczneTez zdechlak looooooo kiedy wróci energia -_- podziwiam dziewczyny z dziećmi, ja siebie nie umiem ogarnąć a co dopiero kogoś![]()