Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Magda, i co lekarz na ułożenie dzieciątka?Ja 3prenatalnych nie robiłam.
Dzisiejsza wizyta kontrolna 32+2 - 1800gram.
Moja waga +20kg .
ułożenie pośladkowe.
No co, że ma coraz mniej miejsca żeby się przewrócić główką w dół ale że szanse są zawsze nawet do ostatniego dnia.Magda, i co lekarz na ułożenie dzieciątka?
Moja była ułożona nóżkami w dół i się wczoraj przemieściła poprzeczniemam nadzieje ze do porodu obróci się główka w dół …
Ja tez CC nie chceNo co, że ma coraz mniej miejsca żeby się przewrócić główką w dół ale że szanse są zawsze nawet do ostatniego dnia.
Że sam miał poród gdy kobieta trafiła z bólami porodowymi, badania, ułożenie pośladkowe = cesarka.
Przygotować wszystko, lewatywę jej zrobili , minęło trochę tego czasu, pacjentce mieli dawać znieczulenie i położna zrobiła jej ostatnie badanie i go woła bo dziecko ma główkę na doleWięc jednak rodziła naturalnie .
Mojej cioci też się mały obrócił dzień przed porodem.
Także póki się nie obróci to ja się już kwalifikuję na CC i na to mnie zaczyna przygotowywać. Żyje więc teraz codzienną nadzieją że się jednak jeszcze obrócii będę mogła rodzić naturalnie bo ja akurat nie chcę cc.
Ja np nie chodzę.Dziewczyny czy wy chodzicie na jakies wizyty do polożnej? Bo ja powiem szczerze troche sie z tym zagapilam i dopiero bede skladac deklaracje i sie zastanawiam czy od razu mam na jakas wizyte zapisac czy to jest zbedne. W sumie chodze do ginekologa co 3 tygodnie i na szkole rodzenia takze nie mam jako takich pytan jak narazie.