reklama

Lipcowe mamy 2022

reklama
Nisko ale w ciąży wcześniej miałam jeszcze niższe niż normalnie i widzę że powtórka z rozrywki.
Co do tego niskiego ciśnienia w ciąży. Ja jestem ogólnie nisko cisnieniowcem. Moje codzienne ciśnienie to 90/60 i czuje się rewelacyjne. W ciąży natomiast zawsze miałam prawidłowe 120/90 i tez czułam się super. Jednak moja znajoma która także jest niskocisnieniowcem w ostatniej ciąży nawet kilka razy wyładowała w szpitalu bo tak zle się czuła i miała niskie ciśnienie. Lekarz jej powiedział ze jest to spowodowane przez pępowinę dwunaczyniowa. Ale czy to prawda 🤷🏻‍♀️

Też jestem niskociśnieniowcem 90/60 to norma. W ciążach z córkami przy stresie przed wizytą miałam książkowe. Ale dziewczyny od początku ciąży mam bóle głowy a od wczoraj szum w uszach. Boże nie mogę wytrzymać. Wczoraj spać poszłam 20.30. Wstałam i szum nadal. Ma ktoś tak

Też jestem niskociśnieniowcem 90/60 to norma. W ciążach z córkami przy stresie przed wizytą miałam książkowe. Ale dziewczyny od początku ciąży mam bóle głowy a od wczoraj szum w uszach. Boże nie mogę wytrzymać. Wczoraj spać poszłam 20.30. Wstałam i szum nadal. Ma ktoś tak
Ja mam bóle głowy.. wczoraj miałam tak silny ból że aż trzęsły mi się ręce i cały żołądek.. Nie mogłam nic zjeść myślałam że przez to że jestem głodna to się tak słabo czuje więc wcisnelam na siłę pół kromki chleba, wypiłam kilka łyków Inki i po 1min wylądowałam nad WC🤢🤢 Nie wiem czy to już mdłości ciążowe czy po prostu z tego bólu taka reakcja..

No właśnie dziewczyny tak czytam, że większość z Was się bardzo stresuje A czy jest ktoś kto się nie stresuje? Nie ukrywam ja należę do takich osób (Jak na razie) na początku nie miałam żadnych objawów wręcz przypływ energii. Dopiero na początku 7 tyg pojawiły się nudności i modlę się żeby się skończyły. Na pierwszej wizycie tylko pęcherzyk teraz czekam na kolejną wizytę ale też spokojnie. Może to że mną jest coś nie tak?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry