Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak to prawda, 2 lata różnica wieku. Mikołaj 17.05.2020 i termin na 29.07.2022.[emoji846] Super że jest Nas więcej.
No troszkę nas jest . Ja mam synka z 31 lipca 2020. A teraz termin na 12.07Ale nas tu dużo z dziećmi z 2020 roku, aż się nie spodziewałam![]()
Ja mam 2 pieski w domu, małego i dużego, zawsze się dużo tulily ale też mam wrażenie jak by ostatnio więcej, szczególnie ten małyJa mam psa ale też wyczuł, że jestem w ciąży i często się przytula![]()
Ooo to będziesz miala dwójkę z lipcaNo troszkę nas jest . Ja mam synka z 31 lipca 2020. A teraz termin na 12.07. Tak mnie dziś od rana muli że szok i jeszcze chyba mnie owialo i ucho boli. Najlepiej to bym do łóżka wrucilam no ale niestety nie ma takiej opcji
Mi endo mówiła ze tylko mam brać letrox bez żadnych innych leków, poczekac to minimum pół h od wzięcia żeby wziąć inne lekiJa zawiozłam córkę do przedszkola, szybkie zakupy spożywcze, wróciłam i tulenie z WC. Ja się serio wykończę. Eutyrox już biorę w nocy jak siku wstaje ale myślicie ze wtedy też mogę witaminy pregna? Że tak naraz? Bo jeżeli ja w ciągu dnia raz wymiotuję 1,2 razy a nieraz 5,6 to one nie zdążą mi się wchłonąćoczywiście gina też w piątek zapytam. Ciekawe czy długo tak jeszcze będzie? Z córkami pamiętam 3 mce ból jak przy okresie, metaliczny smak w ustach i przy drugie zdarzyło się kilka razy wymioty ale teraz to już przechodzi ludzkie pojęcie
pocieszają mnie słowa jednej z was z wczoraj że jak gin zapytał jak się czuje a ona tragicznie to gin że tak ma być i dzidzi zdrowe
także wytrzymam ale pożalić się muszę
![]()
Mój syn też śpi ze mną (wcześniej chyba już pisałam o tym) i właśnie dziś w nocy dopadła mnie myśl jak karmić noworodka w łóżku jak 5 latek będzie. Ma któraś z Was takie doświadczenie?Moja tez 6 lat i śpi ze mną. Moja siostra zawsze komentuje że niepoważna jestem ze na to pozwalam ale w nosie to mam życie weryfikuje wszystkie ludzkie decyzje