Alicjaaa85
Fanka BB :)
Masakra z tym covidem. Trzymaj się dzielnie, oby jak najszybciej było lepiej.Ja nadal zdycham na covid już 7 dzień a poprawy nie ma![]()
Zastanawiam się nad trzecią dawką szczepionki. Muszę pogadać z gin czy brać po Nowym Roku.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Masakra z tym covidem. Trzymaj się dzielnie, oby jak najszybciej było lepiej.Ja nadal zdycham na covid już 7 dzień a poprawy nie ma![]()
Ooo mam to samo tylko na szyi.. wielkie suche, swędzące plamy..Hej, Ja w sumie nie śpię z nią na co dzień. Ma swój pokój, ale uwielbia do mnie przychodzić. Zdarza się to może raz w tygodniu, ale mi nie przeszkadza.
Ja dziś mam wizytę u dermatologa, bo moja skóra na twarzy to jakiś koszmar w ciąży. Wokół oczu same swędzące plamy![]()
A norma nie jest do 99 bo jak robilam w moim labie normy byly do 99 mialam 90 to gin powiedział że super wynikTo wtedy jest wyłącznie na czczo.
W razie gdyby ten wynik na czczo był powyżej 92 to wowczas lekarz ma obowiązek skierować na krzywą. Także spokojnie. Być może Ciebie ta przyjemność teraz ominie.![]()
Mój spał ze mna do 10 roku życia, a raczej ja z nim u niego w pokoju…Moja tez 6 lat i śpi ze mną. Moja siostra zawsze komentuje że niepoważna jestem ze na to pozwalam ale w nosie to mam życie weryfikuje wszystkie ludzkie decyzje
Eutyroxu nie wolno z niczym łączyć…Ja zawiozłam córkę do przedszkola, szybkie zakupy spożywcze, wróciłam i tulenie z WC. Ja się serio wykończę. Eutyrox już biorę w nocy jak siku wstaje ale myślicie ze wtedy też mogę witaminy pregna? Że tak naraz? Bo jeżeli ja w ciągu dnia raz wymiotuję 1,2 razy a nieraz 5,6 to one nie zdążą mi się wchłonąćoczywiście gina też w piątek zapytam. Ciekawe czy długo tak jeszcze będzie? Z córkami pamiętam 3 mce ból jak przy okresie, metaliczny smak w ustach i przy drugie zdarzyło się kilka razy wymioty ale teraz to już przechodzi ludzkie pojęcie
pocieszają mnie słowa jednej z was z wczoraj że jak gin zapytał jak się czuje a ona tragicznie to gin że tak ma być i dzidzi zdrowe
także wytrzymam ale pożalić się muszę
![]()
superUff jest zarodek jest tętno wychodzi ze u mnie dopeiro 5 tyg i 6 dni wiec w poniedziałek jeszcze raz dla upewnieniaheparyna i tona leków i oby już z górki !
Ja mojej powiedziałam ze jak 7 lat w kwietniu skonczy to uczy się spać u siebie. Zobaczymy co z tego wyjdzieMój syn też śpi ze mną (wcześniej chyba już pisałam o tym) i właśnie dziś w nocy dopadła mnie myśl jak karmić noworodka w łóżku jak 5 latek będzie. Ma któraś z Was takie doświadczenie?
O ja! Ale fajniemojej kuzynce urodzil sie syn i córka w tym samym dniu na przełomie 3 lat![]()