Coś z tymi kotami jest ... byłam na kawie u siostrzenicy męża,A ona ma strasznie wrednego kota, nie poglaszczesz bo ugryzie czasem tylko obwacha i idzie sobie. Jak przyszłam to przyszedł się ocierać, wskoczył mi na nogi i gapi się żeby głaskać, do tego głowa bodzioł jak kozioł zaczepa. Prawie mnie wydał gadzina
reklama
JnaKoa
Zaciekawiona BB
HahaCoś z tymi kotami jest ... byłam na kawie u siostrzenicy męża,A ona ma strasznie wrednego kota, nie poglaszczesz bo ugryzie czasem tylko obwacha i idzie sobie. Jak przyszłam to przyszedł się ocierać, wskoczył mi na nogi i gapi się żeby głaskać, do tego głowa bodzioł jak kozioł zaczepa. Prawie mnie wydał gadzina![]()
HappyBabyMama
Fanka BB :)
Poratujcie coś na mdłości i wywijanie żołądka. Nie jestem w stanie funkcjonowac.
Mamusia_2022
Aktywna w BB
Dziewczyny niestety muszę was opuścić 
po tym poście co pisałam dostałam skurczy silnych, krwawienie. Pojechałam do szpitala, lekarze próbowali wszystkiego, ale nie udało się uratować tej ciąży 

nie wiem jak ja sobie z tym poradzę… jestem załamana, mój mąż siedzi i cały czas płacze, ja tak samo 

życzę wam lipcówki moje żeby z waszymi dziećmi było wszystko w porządku. Czasami tu wpadnę żeby zobaczyć co u was słychać 
HappyBabyMama
Tak strasznie mi przykro kochanaDziewczyny niestety muszę was opuścićpo tym poście co pisałam dostałam skurczy silnych, krwawienie. Pojechałam do szpitala, lekarze próbowali wszystkiego, ale nie udało się uratować tej ciąży
nie wiem jak ja sobie z tym poradzę… jestem załamana, mój mąż siedzi i cały czas płacze, ja tak samo
życzę wam lipcówki moje żeby z waszymi dziećmi było wszystko w porządku. Czasami tu wpadnę żeby zobaczyć co u was słychać
![]()
natala123456
Bardzo mi przykroDziewczyny niestety muszę was opuścićpo tym poście co pisałam dostałam skurczy silnych, krwawienie. Pojechałam do szpitala, lekarze próbowali wszystkiego, ale nie udało się uratować tej ciąży
![]()
Justyna85.12
Strasznie mi przykroDziewczyny niestety muszę was opuścićpo tym poście co pisałam dostałam skurczy silnych, krwawienie. Pojechałam do szpitala, lekarze próbowali wszystkiego, ale nie udało się uratować tej ciąży
![]()
Dreamy
Przykro mi, dużo zdrówkaDziewczyny niestety muszę was opuścićpo tym poście co pisałam dostałam skurczy silnych, krwawienie. Pojechałam do szpitala, lekarze próbowali wszystkiego, ale nie udało się uratować tej ciąży
![]()
AnnMar88
Moderator
Dokładnie! Ja mam 2 futra w domu i nie mogę ich zepchnąć z łóżkaCoś z tymi kotami jest ... byłam na kawie u siostrzenicy męża,A ona ma strasznie wrednego kota, nie poglaszczesz bo ugryzie czasem tylko obwacha i idzie sobie. Jak przyszłam to przyszedł się ocierać, wskoczył mi na nogi i gapi się żeby głaskać, do tego głowa bodzioł jak kozioł zaczepa. Prawie mnie wydał gadzina![]()
reklama
Bardzo mi przykro, wiem co przeżywaszDziewczyny niestety muszę was opuścićpo tym poście co pisałam dostałam skurczy silnych, krwawienie. Pojechałam do szpitala, lekarze próbowali wszystkiego, ale nie udało się uratować tej ciąży
![]()
Życzę Ci dużo spokoju i wsparcia w tym trudnym czasie.