Z tym brzuchem to też mam tak, że jak trochę więcej porobię to czuję, że jest taki ciężki.... normalnie go nie czuję jakoś bardzo a po takim aktywnym dniu już tak. Ale to podobno normalne

Może musimy częściej odpoczywać?
No właśnie stresowałam się przez dwie plamki w serduszku ... Na wizycie w 16tc były torbielki w główce i plamka w serduszku. Wynik nifty ok. W 20tc na połówkowych badaniach nie było już torbiele w główce, ale w serduszku pokazała się druga plamka. Dziś w 24tc na usg lekarz nie widział już żadnej z tych plamek w sercu... Na echo pójdziemy, bo na termin czekamy od miesiąca, choć lekarz prowadzący mówi, że według niego struktura i praca serduszka jest w porządku a plamek on już nie widzi (a ma dobry sprzęt i umiejętności, bo wszystkie prenatalne robimy u niego). Przez to właśnie się tak stresowałam... Od początku ciąży jakieś problemy, najpierw miałam krwiaka, brałam duphaston, potem te torbielki i kropki w sercu. Dziś pierwszy raz usłyszałam, że moja córka ma dobre warunki do rozwoju i wzrostu

Szyjka mi sie trochę skróciła, bo ma 37mm a miała 46mm, ale też ostatnio się nie oszczędzałam... Zdjęcia nie mamy, bo Natka zasłoniła się rączkami i zasnęła

5 min lekarz probowal ją obudzić stukając w brzuch, ale jedyne co zrobiła to odwróciła się plecami i odpuściliśmy

także Dziś 720g i 50 centyli
@Mama3Kinga Mam nadzieję, że u Was ta kropeczka w serduszku też zniknie