słoneczko91
Zaangażowana w BB
Dziękuję za odpowiedźDla ciężarnych na czczo do 92 więc dostaniesz skierowanie do diabetolog i stwierdzi że masz cukrzycę ciążową

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję za odpowiedźDla ciężarnych na czczo do 92 więc dostaniesz skierowanie do diabetolog i stwierdzi że masz cukrzycę ciążową
Ja ma w każdej ciąży. Zawsze insulina nocna. Da się żyćDziękuję za odpowiedźtak właśnie myślałam trochę jestem przerażona, ale może nie będzie tak źle.
Dokładnie tak jak odpisała Ci @M@lly. Może uda Ci się uregulować cukrzycę samą dietąHej pytanie do mam które są już po krzywej cukrowej wiecie może jakie są normy? Mi wyszło na czczo 97 a jak szukam norm to niby jest do 100 a na niektórych stronach do 92. Dzisiaj odebrałam wyniki jutro wizyta to pewnie wszystkiego się dowiem, ale jestem ciekawa jak to było u Was![]()
Spokojnie ja też kocham słodycze, odrzuciło mnie od nich tylko na początku ciąży, a potem wróciło ze zdwojoną siłą a cukrzycy nie mamHejja krzywą robię w czwartek. Też się boję, że wyjdzie mi wysoka. Słodycze jem tonami. Daj znać co lekarz powiedział
Bardzo mi przykro, że spotkał Cię taki stres... na szczęście jutro masz wizytę u lekarza i będziesz wiedziała co dalej z ewentualnym leczeniem. Będzie dobrzeZobaczymy co powie Pani doktor jutro. Powodzenia dla tych które krzywe mają dopiero przed sobą i dla emka_27, będę dobrze. Dawajcie znaćJa odebrałam też wyniki toksoplazmozy i zarówno igg jak i igm są reaktywne jestem załamana nie wiem co dalej na wynikach pisze tylko żeby jak najszybciej skonsultować się z lekarzem... już na pierwszych badaniach mi wyszła ale po zrobieniu awidnosci, która była wysoka myślałam że będzie ok a tu taki szok...
Wiem, że się stresujesz. Moje dwie kuzynki miały toksoplazmoze w ciąży i brały do końca ciąży leki dzieciaczki urodziły się zdrowe. Także trzymam kciukiZobaczymy co powie Pani doktor jutro. Powodzenia dla tych które krzywe mają dopiero przed sobą i dla emka_27, będę dobrze. Dawajcie znaćJa odebrałam też wyniki toksoplazmozy i zarówno igg jak i igm są reaktywne jestem załamana nie wiem co dalej na wynikach pisze tylko żeby jak najszybciej skonsultować się z lekarzem... już na pierwszych badaniach mi wyszła ale po zrobieniu awidnosci, która była wysoka myślałam że będzie ok a tu taki szok...