Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kebabnie pisz takich rzeczy, bo ja mam teraz fazę na takie jedzenie
O to dobrze, że miałaś możliwość odpocząć na świeżym powietrzu i plecy nie bolałyja jak ostatnio byłam na chrzcinach to średnio zniosłam siedzenie za stołem
To prawda, ja też kupuję w sinsay ciążowe ciuszki. Jest tanio, a i z jakością nie jest tragiczniea kolejnej ciąży nie planuję
Super, że masz już ustalony termin ccna kiedy masz właściwy termin z usg
Ja mam też kilka sukienek z reserved z zeszłego roku. Wtedy były takie oversize i żałowałam, że nie wzięłam mniejszych a teraz są idealne. Ale to musi być odpowiedni kroj w trapezDzięki dziewczyny za przypomnienie o sinsayu jakoś ostatnio wyleciał mi z głowy, a ceny rzeczywiście przystępne., bo ja reznue chce wydawać nie wiadomo jakiej kasy na rzeczy na krótki czas
Ja już miałam dwie rewolucje żołądkowe w ciąży, nie chcę kolejnejJa wczoraj zjadłam kebaba z mężem wieczorem plus truskawki a dzisiaj miałam mega rewolucje.
Mnie rwa kulszowa boli czasami mnie uciska i chodzić nie mogę Wczoraj był super dzień pojechaliśmy z dziećmi nad wodę trochę się pokąpaly ,pobawiły a ja na leżaczku sobie siedziałam i odpoczywałam.
Termin USG mam. na 20.07.ale chce wcześniej bo nie chce czekać na skurcze.Tak to będę miała wszystko przygotowane w domu i maż akurat tydzień wcześniej.
Miałam bardzo podobną noc jeśli chodzi o pobudki, tylko, że biegałam do toalety i rano na wadze było -1.5kg. Odpocznij sobie dzisiaj troszkę...Dziewczyny ale miałam dzisiaj ciężką noc. Łapały mnie skurcze nóg i jak się budziłam żeby ogarnąć sprawę to budziła się też Mała i potem szalala w brzuchu. Także zaliczyłam chyba z 5 pobudek tej nocy w wyniku czego obudziłam się niewyspana i wkurzona. Myślę, że te skurcze to też dlatego mnie rąk męczyły bo ostatnie dwa dni nie miałam szansy normalnie odpocząć. Wczoraj byłam też na pisaniu immunoglobuliny bo z mężem mamy konflikt i mój gin mi zaproponował zastrzyk wcześniej niż po porodzie. Myślę zaszczepić Siena krztusiec już jestem praktycznie zdecydowana tylko zastanawiam się kiedy to zrobić,mam czas do 36 tyg a już zaczęłam 33 czyli czasu mało. Czy któraś z Was się szczepiła na krztusiec?
Dziewczyny ale miałam dzisiaj ciężką noc. Łapały mnie skurcze nóg i jak się budziłam żeby ogarnąć sprawę to budziła się też Mała i potem szalala w brzuchu. Także zaliczyłam chyba z 5 pobudek tej nocy w wyniku czego obudziłam się niewyspana i wkurzona. Myślę, że te skurcze to też dlatego mnie rąk męczyły bo ostatnie dwa dni nie miałam szansy normalnie odpocząć. Wczoraj byłam też na pisaniu immunoglobuliny bo z mężem mamy konflikt i mój gin mi zaproponował zastrzyk wcześniej niż po porodzie. Myślę zaszczepić Siena krztusiec już jestem praktycznie zdecydowana tylko zastanawiam się kiedy to zrobić,mam czas do 36 tyg a już zaczęłam 33 czyli czasu mało. Czy któraś z Was się szczepiła na krztusiec?
Właśnie miałam Wam pisać, że mi się włączyło wicie gniazdaDziewczyny ja mam chyba syndrom wiciabo wczoraj umyłam okno w salonie a dzisiaj jak mąż wyszedł to posprzątałam cały pokój młodszych dziewczynek łącznie z oknem
.Już się jakiś czas zbierałam ale u nich to tyle rzeczy jest że masakra więc zwlekałam jak najsłużej . Oczywiście wyrzuciłam dwa worki iubrań bo przy okazji zrobiłam porządek w komodzie i szafie .Teraz leże bo naprawdę się zmęczyłam ale satysfakcja jest mam już z głowy
![]()