reklama

Lipcowe mamy 2023

Dzisiejsze moje ciśnienie 100/60 i tętno 90... I mimo, że wysokie to u mnie jest mniejsze niż miewałam nie raz. Funkcjonuje przy tym normalnie, robiłam nie raz też ekg i wszystko ok. Wizytę u kardiologa mam dopiero w lutym, aby sprawdzić czy faktycznie to jest normalne. Jeżeli lekarz nic na ten temat nie mówi, to chyba nie ma co za bardzo się tym przejmować :)

reklama
Gratulacje ❤️ Jakie maleństwo.

Gratulacje, cudowna wiadomość ❤️ Masz te rączki i nóżki uwiecznione na usg? ❤️ Pocieszasz mnie z tym brzuchem, bo dzisiaj ja miałam z nim dramat, ale na szczęście się wszystko wyciszyło. 😊 Ja też bym najchętniej co tydzień chodziła, dwa tygodnie to dla mnie taka męczarnia.. 😣
Niestety zdjęcie nie oddaje tego obrazu który widziałam na monitorze 🤷
Te bóle brzucha były dla mnie strasznie niepokojące bo rok temu tak się zaczęło gdy poroniłam 😢

Załączniki

• IMG_20221124_220059.jpg
    IMG_20221124_220059.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 109
Dzisiejsze moje ciśnienie 100/60 i tętno 90... I mimo, że wysokie to u mnie jest mniejsze niż miewałam nie raz. Funkcjonuje przy tym normalnie, robiłam nie raz też ekg i wszystko ok. Wizytę u kardiologa mam dopiero w lutym, aby sprawdzić czy faktycznie to jest normalne. Jeżeli lekarz nic na ten temat nie mówi, to chyba nie ma co za bardzo się tym przejmować :)
Ja jestem niskocisnieniowcem jak mam 100 bez tabletek to jest dobry wynik, teraz i h nie robie a wczoraj bez miałam 120 . Niepamiętający kiedy miałam taki wynik

Cześć Dziewczyny! Miłego piątku 🌻🌻🌻 czekałam na ten dzień cały tydzień, ostatni dzień zasypiania i nieogarniania w pracy 🙈
Wizytuje dzisiaj o 14* trzymajcie kciuki bo boje się niesamowicie. Dodatkowo przysnęłam i wzięłam estrofem i Lutinus z 2 godzinnym opóźnieniem 😭😭 od razu mnie coś brzuch pobolewa, mam nadzieję że sobie to wkręcam....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry