Salamatka
Fanka BB :)
Jak liczysz termin? Od dnia transferu?O proszę to termin zbliżony do mnie bo ja 12.07co do bólów to też tam mam , jest to normalne gdyż macica się powiększa ... Polecam magnez i nospe w razie boli
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak liczysz termin? Od dnia transferu?O proszę to termin zbliżony do mnie bo ja 12.07co do bólów to też tam mam , jest to normalne gdyż macica się powiększa ... Polecam magnez i nospe w razie boli
Jest kalendarz na necie żeby wyliczyć termin porodu. I jak wezmę z miesiączki czy z transferu wychodzi tak samoJak liczysz termin? Od dnia transferu?![]()
O proszę, a mi wychodzą inne terminy i to dość mocnoJest kalendarz na necie żeby wyliczyć termin porodu. I jak wezmę z miesiączki czy z transferu wychodzi tak samo
O proszę, a mi wychodzą inne terminy i to dość mocnojakie kalkulator?
Mi wychodzi roznica 4 dniO proszę, a mi wychodzą inne terminy i to dość mocnojakie kalkulator?
O proszę to termin zbliżony do mnie bo ja 12.07co do bólów to też tam mam , jest to normalne gdyż macica się powiększa ... Polecam magnez i nospe w razie boli
Trzymamy kciukiCześć dziewczyny
U mnie termin z OM 03.07. Zastanawialam się czy dołączyć, bo jestem już po 6 stratach ale co ma być to będzie. Jestem obstawiona lekami od góry do dołu na nic więcej nie mam juz wpływu.
Pozdrawiam