Salamatka
Fanka BB :)
Jak liczysz termin? Od dnia transferu?O proszę to termin zbliżony do mnie bo ja 12.07co do bólów to też tam mam , jest to normalne gdyż macica się powiększa ... Polecam magnez i nospe w razie boli
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jak liczysz termin? Od dnia transferu?O proszę to termin zbliżony do mnie bo ja 12.07co do bólów to też tam mam , jest to normalne gdyż macica się powiększa ... Polecam magnez i nospe w razie boli
Jest kalendarz na necie żeby wyliczyć termin porodu. I jak wezmę z miesiączki czy z transferu wychodzi tak samoJak liczysz termin? Od dnia transferu?![]()
O proszę, a mi wychodzą inne terminy i to dość mocnoJest kalendarz na necie żeby wyliczyć termin porodu. I jak wezmę z miesiączki czy z transferu wychodzi tak samo
O proszę, a mi wychodzą inne terminy i to dość mocnojakie kalkulator?
Mi wychodzi roznica 4 dniO proszę, a mi wychodzą inne terminy i to dość mocnojakie kalkulator?
O proszę to termin zbliżony do mnie bo ja 12.07co do bólów to też tam mam , jest to normalne gdyż macica się powiększa ... Polecam magnez i nospe w razie boli
Trzymamy kciukiCześć dziewczyny
U mnie termin z OM 03.07. Zastanawialam się czy dołączyć, bo jestem już po 6 stratach ale co ma być to będzie. Jestem obstawiona lekami od góry do dołu na nic więcej nie mam juz wpływu.
Pozdrawiam