JestemMama!
Fanka BB :)
Pierwszy raz coś takiego słyszę że grupa krwi może się zmienićDziwne. Ponoć czasem grupa może się zmienić... Myślałam że właśnie głównie z tego tytułu karzą robić te badania...![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pierwszy raz coś takiego słyszę że grupa krwi może się zmienićDziwne. Ponoć czasem grupa może się zmienić... Myślałam że właśnie głównie z tego tytułu karzą robić te badania...![]()
Ponoć przy przeszczepieniu szpiku kostnego, ale to chyba rzadkie sytuacjePierwszy raz coś takiego słyszę że grupa krwi może się zmienić![]()
Ja teżPierwszy raz coś takiego słyszę że grupa krwi może się zmienić![]()
Ja biorę omega dhaJakie macie witaminy? Co polecacie?
Super wieściWracam od lekarzaWszystko u mnie w porządku, widać było serduszko okazało się że to 8tydz i 3 dni a termin mam na 8.07
teraz mam wizytę na 27.12 i już badania prenanatle
![]()
Pamiętaj, że to czy kupisz coś czy nie, nie wpłynie na Twoją ciążę, a na Twój nastrój wpłynie pozytywnieOoo to nie jestem samaja na 15:30
już się nie mogę doczekać aż znów zobaczę moje maleństwo
ciekawa jestem ile urosło już
w Poniedziałek też zakładamy kartę ciąży już
![]()
Ale mnie korci kupić takie małe skarpeteczki czy śpiochyeh... Na razie nie chce zapeszać ale chyba w poniedziałek kupię
pierwsza rzecz dla mojego maleństwa
tak długo na nie czekałam , tyle przeszłam że z jednej strony nie chce zapeszać a z drugiej wiem , czuję że wszystko będzie dobrze i chce kupić
![]()
świetnie rozumiem...ja na razie przeglądam śpioszki po Młodej...tyle czekały, 4 lataPamiętaj, że to czy kupisz coś czy nie, nie wpłynie na Twoją ciążę, a na Twój nastrój wpłynie pozytywnie
Ja w poprzedniej ciąży kupiłam rękawiczki, będą dla tego dzidziusia. Zanim zaczęłam planować potomstwo to kupiłam śliczną różową sukienkę. Teraz wstrzymuję się jeszcze z zakupami, ale nie potrafię nie spojrzeć w sklepie na ciuszki dla dzieci![]()
Świetna wiadomośćWracam od lekarzaWszystko u mnie w porządku, widać było serduszko okazało się że to 8tydz i 3 dni a termin mam na 8.07
teraz mam wizytę na 27.12 i już badania prenanatle
![]()
Mamadha premium plusJakie macie witaminy? Co polecacie?
trzymam mocno kciuki..rozumiem ten niepokój....życzę duużo radości!Super wiadomości dziewczyny
Ja mam pierwszą wizytę w środę i coraz bardziej się stresuję.
Dziękuję Ci...i wszystkim Wam Dziewczyny za serduszka..przepraszam, że nie odpisałam, wczoraj ni stąd ni z owąd nas pokonał rodzinnie jakiś nowy żołądkowy wirus. A dokładnie wychodzi 6 tygodni i 5 dnisuper gratulacje? Jaki dokładnie tydzień wychodzi z usg?![]()