Karolina_st
Fanka BB :)
Ja 7+1 (jutro się potwierdzi lub zmieni
), rano zero brzucha, wieczorem jak 4 miesiąc poprzedniej ciąży
spodni nie dopinam bo źle się czuje ale używam triku z gumką do włosów na guzik i jest ok 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też mam 8.12 wizytę na 15.40Ja podobnie, przez mdłości i brak apetytu schudłam 2 kg. Niby nie dużo, ale to w dwa tygodnie No i teraz i wieczorem brzuch jest taki zaokrąglony wlasnie
W czwartek wizyta 8.12, ktoś jeszcze ma wtedy lekarza ?![]()
Ja też już mam na plusie 3kgCały czas mam wzdęty brzuch.. Przytyłam już z 3 kilogramy.. pomimo, ze nie jem wcale więcej, apetytu nie mam, jem bo trzeba.. A czuję się mega spuchnięta, a posa tym ociężała przez zaparcia ogromne..
Ale pocieszam się , że tak musi być.
ja się dopinam, ale jelita mnie tak bolą, że wszystkie spodnie mnie ciśnieJa 7+1 (jutro się potwierdzi lub zmieni), rano zero brzucha, wieczorem jak 4 miesiąc poprzedniej ciąży
spodni nie dopinam bo źle się czuje ale używam triku z gumką do włosów na guzik i jest ok
![]()
Pierogi ruskieBoże dziewczyny narobiłyście mi smaka tym niezdrowym żarciem i... Zamówiłam z knajpy: pierogi ruskie z cebulką i naleśniki z nutellą. Pochłonęłam to chyba w 10 min a teraz boli mnie brzuch
Ale żalnie róbcie tego co ja.
Pilnujecie regularności posiłków? Ja np dzisiaj nie zjadłam prawie śniadania bo nie mogłam rano nic wcisnąć, a teraz pochłonęłam te 6 pierogów i 3 (tak, 3) naleśniki.
Aa ja też wizyta 13. 12, ale u mnie wtedy będzie 9No tez mnie to dziwi ze już skończony 9ale najgorsze jest to, ze kolejna wizytę mam dopiero 13 grudnia, czyli już w skończonym 11
boje się co zobaczę ;-) poza tym w pozycji siedzącej nie mam opcji już na zapięte jeansy i w pracy ukradkiem muszę rozpinać spodnie
![]()
Tez -3.12Aa ja też wizyta 13. 12, ale u mnie wtedy będzie 9piąteczka
🖐
Ja na twoim miejscu jednak bym zagadała do lekarza nie ma co się męczyć![]()
Mój lekarz na każdej wizycie pyta czy chce l4 i jak zmienię zdanie to mam mu napisać SMS i odrazu mi wypisze![]()
A co do badań na NFZ to ja do gin chodzę prywatnie i jak zleci mi jakieś badania to idę do rodzinnego po skierowanie![]()