Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie wjechały serowe wiejskie ziemniaczkiChipsy nie kusiłam się na ciasto ale nie kupialam, do takiego meczu piwko by się przydało bo kto to na trzeźwo wytrzymaale cóż może na Euro
Dokładnie to samo powiedziałam w domu, ze szkoda ze nie mogę się napicChipsy nie kusiłam się na ciasto ale nie kupialam, do takiego meczu piwko by się przydało bo kto to na trzeźwo wytrzymaale cóż może na Euro
Oooo tak. Jak na codzien nie mam myśli o alkoholu tak dzisiaj bardzo mi brakowało tego piwkaChipsy nie kusiłam się na ciasto ale nie kupialam, do takiego meczu piwko by się przydało bo kto to na trzeźwo wytrzymaale cóż może na Euro
Ja i chipsy i piwo 0,0. Co prawda to nie to samo, ale jakaś namiastka jestChipsy nie kusiłam się na ciasto ale nie kupialam, do takiego meczu piwko by się przydało bo kto to na trzeźwo wytrzymaale cóż może na Euro
Ja się bałam powiedzieć, bo mam już w tym roku jedno niepowodzenie za sobą. Też bardzo chciałam już za pierwszym razem od razu wszystkim powiedzieć, ale później bardzo się cieszyłam, że tego nie zrobiłam.U mnie już każdy wie
Ja też tak miałam... Sami z mężem nie zdążyliśmy się nacieszyć a już musieliśmy płakać ze stratyJa się bałam powiedzieć, bo mam już w tym roku jedno niepowodzenie za sobą. Też bardzo chciałam już za pierwszym razem od razu wszystkim powiedzieć, ale później bardzo się cieszyłam, że tego nie zrobiłam.