Pszczolka38
Fanka BB :)
Bardzo mi przykro trzymaj sięDziewczyny, ja się niestety żegnam. Jest mi tak przykro, że aż nie wiem co napisać. Trzymam za Was wszystkie kciuki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bardzo mi przykro trzymaj sięDziewczyny, ja się niestety żegnam. Jest mi tak przykro, że aż nie wiem co napisać. Trzymam za Was wszystkie kciuki
Mam to samoJak u Was samopoczucie?
Ja od kilku dni nie mam na nic ochoty i sił. Tylko bym leżała i spała. Ewidentnie mam spadek formy fizyczny i psychiczny.
Zazwyczaj te badania robimy prywatnie na własną rękę. Rzadko zdarza się, żeby któryś lekarz sam zlecał niestety.Mi lekarz nie zlecał bety ani progesteron nigdy
U mnie dobre samopoczucieJak u Was samopoczucie?
Ja od kilku dni nie mam na nic ochoty i sił. Tylko bym leżała i spała. Ewidentnie mam spadek formy fizyczny i psychiczny.
Udanego wypoczynkuZazwyczaj te badania robimy prywatnie na własną rękę. Rzadko zdarza się, żeby któryś lekarz sam zlecał niestety.
U mnie dobre samopoczucie
Od wczoraj jesteśmy na urlopie, więc wyłączam się na parę dni z większej aktywności. Miłego weekendu wszystkim![]()