reklama

Lipcowe mamy 2023

Cześć dziewczyny. Cichutko się u Was zatrzymam. Zrobiłam dziś test i chyba wyszedł pozytywny 🙈 Z OM termin wychodzi na 23 lipca

Załączniki

• IMG_20221109_081712.jpg
    IMG_20221109_081712.jpg
    1 006 KB · Wyświetleń: 109
reklama
U mnie pojawiły się plamienia 😔 Jakoś mnie to już nie dziwi znowu czeka mnie to samo co zawsze... Dziś mam wizytę także zobaczymy co się świeci.
W poprzedniej ciąży (donoszonej ) plamiłam 3 razy , raz to tak nawet mocniej …
Tu na forum czytalam historie gdzie krew lala się po nogach a dziś kobietki są szczęśliwymi mamami ♥️!

DobrE ze masz dziś wizytę i lekarz Cię obejrzy✊🏻
Nie denerwuj się na zapas choć domyślam się jak musi byc Ci ciężko …🙁
Daj znać po wizycie ♥️

U mnie pojawiły się plamienia 😔 Jakoś mnie to już nie dziwi znowu czeka mnie to samo co zawsze... Dziś mam wizytę także zobaczymy co się świeci.

Trzymaj się kochana!! Jestem z Tobą! ❤️ 7-mka nie może być pechowa!! Dobrze,że masz dziś wizytę.

Ja też dziś mam wizytę u mojej ginekolog. Nie wiem czy coś będzie widać ale ewentualnie wdrożymy jakieś leczenie, w związku z wcześniejszymi stratami.. Zresztą zobaczymy co powie.
✊
Powodzenia na wizytach!

Przeczytałam wszystkie wpisy. To jest okropne jak wiele z nas przechodzi przez koszmar żeby spełnić swoje marzenia. I przejść przez drogę bólu.
Skoro większość napisała o sobie parę zdań to też napiszę 🙂 Mam 31 lat . Mam syna w 10 lat. Od już bardzo dawno ( z 5 lat będzie) w którymś momencie przestałam liczyć ten czas, staraliśmy się o drugie dziecko. Niestety nie udawało się ( choć czasem słuchając przykrych historia o stratach dziękowałam Bogu że w taki sposób mnie doświadcza, wolałam nie zachodzić w ciążę niż ją później stracić) w sierpniu wybraliśmy się do kliniki a teraz w październiku podchodziliśmy pierwszy raz do iui .

reklama
Trzymaj się kochana!! Jestem z Tobą! ❤️ 7-mka nie może być pechowa!! Dobrze,że masz dziś wizytę.

Ja też dziś mam wizytę u mojej ginekolog. Nie wiem czy coś będzie widać ale ewentualnie wdrożymy jakieś leczenie, w związku z wcześniejszymi stratami.. Zresztą zobaczymy co powie.
✊
Dziewczyny trzymam najmocniej jak tylko mogę. Też mam dzisiaj wizytę! Beta z pn 638, więc teraz powinna być jakoś +1000. Idę wykluczyć pozamaciczną. Od jutra zaczynam 5 tydzień.
Talala, a Ty w którym jesteś tygodniu? Przyjmujesz już jakieś leki?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry