Mkd92
Fanka BB :)
O której wizytujesz w środę? Ja 17,40 i też już tylko o tym myślęSuper
Aaaaaaaa, mam nadzieję że to samo zobaczę w środę!! Ale stres, chętnie bym wzięła L4 na te dni bo nie mogę w pracy nic zrobić![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O której wizytujesz w środę? Ja 17,40 i też już tylko o tym myślęSuper
Aaaaaaaa, mam nadzieję że to samo zobaczę w środę!! Ale stres, chętnie bym wzięła L4 na te dni bo nie mogę w pracy nic zrobić![]()
Jaki już duży i przypomina bobaska2.11 cm. Nie liczył . Powiedział tylko że jest wszystko dobrze i będzie pięknie![]()
8+6piekny bobasktóry to tydzień ciąży?
Ja teraz następna wizyta za miesiąc .mówił że jak chce mogę przyjechać przed świętami ale za duży stres te wizyty wiec jadę po nowym rokuJaki już duży i przypomina bobaska
edit. Co ile wizytujecie? Mnie ostatnio proponowała termin za trzy tygodnie, ale ze względu na moje wieczne zmartwienia, chodzę na razie co dwa![]()
mi proponował 4 tyg i wytargowałam co 3Jaki już duży i przypomina bobaska
edit. Co ile wizytujecie? Mnie ostatnio proponowała termin za trzy tygodnie, ale ze względu na moje wieczne zmartwienia, chodzę na razie co dwa![]()
Swietna wiadomośćJest wszystko piękniedzidziutek rośnie i nawet nam machał dziś
następna wizyta za miesiąc i od razu prenatalne. Dostałam skierowanie na NFZ gdyż w styczniu będę miała rocznikowo 35 lat a mam zrobić między 2-9 stycznia
![]()
Co 2 tygodnieJaki już duży i przypomina bobaska
Ja mam teraz co miesiąc następna 30.12 na badania juz, zwykle tak jest ponoc co 4 ,5 tygodni jeśli jest okej i nic wcześniej się nie działo (tak mialy moje znajome mamy przynajmniejJaki już duży i przypomina bobaska
Ja co 3 tygodnie jużJaki już duży i przypomina bobaska