Nie a mam 39 latBo ja mam 27 lat , idę do genetyka plus pappa ale Pani doktor bardzo nam rekomenduje badanie dodatkowe jeszcze przed pappa , aby mieć czas na reakcje
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie a mam 39 latBo ja mam 27 lat , idę do genetyka plus pappa ale Pani doktor bardzo nam rekomenduje badanie dodatkowe jeszcze przed pappa , aby mieć czas na reakcje
GratulacjeDziewczyny jestem po wizycie. Wg USG 9+4 wg OM 10+4 ciąża nadal tydzień młodsza. Maluch ma prawie 3 cmZapisałam się na prenatalne na 28 grudnia.
Ale żeby nie było za kolorowo to moja glukoza po dwóch godzinach jest niestety podwyższona glukometr idzie w ruch.
Mojej koleżanki też tak było... USG i pappa wskazywały na jeden z zespołówWłaśnie te wskaźniki są bardzo przekłamane moja koleżanka miała 1:10 była załamana ... Oczywiście ja to mówię tylko z doświadczeń innych, dużo się naoogladalam bo jestem ostatnia![]()
Myślałam dziś o TobieDziewczyny jestem po wizycie. Wg USG 9+4 wg OM 10+4 ciąża nadal tydzień młodsza. Maluch ma prawie 3 cmZapisałam się na prenatalne na 28 grudnia.
Ale żeby nie było za kolorowo to moja glukoza po dwóch godzinach jest niestety podwyższona glukometr idzie w ruch.
PięknieByłam na wizycie i chyba wszystko okej dr puściła nawet na chwile serduszko coś pięknego piersi jakimś magicznym sposobem stały się lekko bolesne spowitej ale nie aż tak, lekarka tez mówi ze to ok nie musza bolec cała ciąże widzę teraz duża różnice jakości sprzętu po zdjęciach i po obrazie na monitorze 8 tc termin z om i usg 19.07
Gratulacje udanych wizyt , ja czekam i pewnie trochę to potrwa bo jest mały poślizg..a ja cala w stresie...
Ja dziś 9+2 i też prenatalne 28Dziewczyny jestem po wizycie. Wg USG 9+4 wg OM 10+4 ciąża nadal tydzień młodsza. Maluch ma prawie 3 cmZapisałam się na prenatalne na 28 grudnia.
Ja mam to samoJa mam wizytę u swojego lekarza dopiero 17 grudnia, ale zapisałam się na jutro na 19 do luxmedu. Lekarz ma takie sobie opinie ale mam w pakiecie więc pójdę. Od kilku dni mam straszne mdlosci z rana. Dzisiaj myślałam że się nie zwlekę do pracy. Nie dość że było mi niedobrze to duszno i słabo.