Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A jak dziewczyny u Was zmiany na skórze? Dzisiaj mnie wysypało na twarzy, a wcześniej nie miałam na niej ani jednego pryszcza![]()
U mnie odwrotnie, hormony poprawiły stan cery jestem w szoku bo myslalam, ze bedzie zupelnie odwrotnieA jak dziewczyny u Was zmiany na skórze? Dzisiaj mnie wysypało na twarzy, a wcześniej nie miałam na niej ani jednego pryszcza![]()
U mnie mdłości masakryczne, brak apetytu i uczucie głodu ... piersi tez jakos bolą mniej, ale grzecznie czekam do wizyty, a mam dokładnie za tydz. Dziewczyny zdradźcie proszę, co wy jecie.. bo ja na nic nie mam ochoty![]()
![]()
Ja przez moje ciężkie pierwsze tygodnie jem stosunkowo mało i tez jem tylko to co dam radę przełknąć. Nie jem w ogóle mięsa ani ryb niestety, bo po prostu nie dam rady. Zazwyczaj w ciągu dnia jem płatki z mlekiem (ale tylko nesquik), kanapki z serem żółtym, białym, pomidorem. Jogurty, różne owoce, lekkie sucharki. Niestety zupy mi śmierdzą i wszystko co jest smażone lub wyjdzie z tostera również. Dam radę zjeść jedynie naleśniki, frytki pieczone w piekarniku, ziemniaki z kefirem, tortillę z samymi warzywami keczupem i majonezem.U mnie mdłości masakryczne, brak apetytu i uczucie głodu ... piersi tez jakos bolą mniej, ale grzecznie czekam do wizyty, a mam dokładnie za tydz. Dziewczyny zdradźcie proszę, co wy jecie.. bo ja na nic nie mam ochoty![]()
![]()