reklama

Lipcowe mamy 2023

reklama
No właśnie a propos panik to ja już się schizuje, że ani cmv ani toxo nie miałam :-( a mam w domu pasierba, który ma kontakt z małymi dziećmi i już spać po nocy nie mogę, bo myśle o tym ze pewnie złapie coś 🤷‍♀️ Dziewczyny, myślałyście coś o szczepieniu na grypę? Ja nigdy się nie szczepilam, ale teraz ginekolog zaleca i nie wiem co robić? 🤷‍♀️
Nigdy w życiu szczepienie na grypę. Ja stanowczo mówię NIE, a tym bardziej podczas ciąży.
Za dużo ofiar szczepień widziałam w swoim życiu.
Każdy musi się dobrze zastanowić i wybrać co dla niego jest korzystne ;)

Niestety skończyło się na antybiotyku .Dostałam Amotaks plus do ssania Tamtum Verde .Pani doktor powiedziała,że antybiotyk na pewno nie zaszkodzi bardziej niż ropa która zaczyna się zbierać w gardle .Więc zaczynamy 9+1 na prochach 🥺
Oj:( ale myślę, że w tym wypadku to dobre posunięcie, tym bardziej że choróbsko mogłoby jeszcze bardziej zaszkodzić dzieciątku. Nie stresuj się, pewnie b dużo kobiet w ciąży bierze antybiotyki, zawsze trzeba wybierać mniejsze zło😙

Hej, jak tam Wasze samopoczucie? Ja się czuje tragicznie. Zmęczenie, zawroty głowy, mdłości, bóle głowy. Ledwo mam siłę dzieckiem się zajmować. Nawet do sklepu nie chce mi się jechać 😕 Mam nadzieje, że chociaż to zmęczenie mi przejdzie, bo tak się nie da funkcjonować. 🤦🏽‍♀️
Moje samopoczucie od trzech dni beznadziejne. Przyszło do mnie to jak fala razem z mega bólem piersi w dzień i w nocy. Do tego stałam się kapryśna (słowa mojego męża 😅). Zasypiam parę razy na dzień. Ale nie narzekam, trzeba się z tego cieszyć, w końcu tworzymy nowe życie 🥰

Ja od wczoraj czuję się lepiej i oczywiście się tym niepokoję, że moje objawy się zmniejszyły - tak źle, tak niedobrze, ciągle macam się po cycach, nawet w sklepie 😂😂 Dzisiaj zrobiłam badania, kupiłam ozdoby na choinkę i nie mogę się doczekać, aż wskoczę pod kocyk ❤️ Nie umiem spać w ciągu dnia, kładę się do spania też późno, ale jestem zmęczona, osłabiona, nic mi się nie chce 🤷🏻‍♀️
Czekam na wyniki badań, ale jakiś taki strach jest przed hivem, hcvem, itd 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ Jeszcze usłyszałam, że jak by coś, nie daj Boże!!, było dodatnie, to dostanę telefon, więc będę drżała dzisiaj przed nieznanymi numerami 😂😂 Człowiek się nie spodziewa takiego świństwa, ale nie wiem czy też się tak czujecie zlęknione, czekając na taki wynik 😂

Ja od wczoraj czuję się lepiej i oczywiście się tym niepokoję, że moje objawy się zmniejszyły - tak źle, tak niedobrze, ciągle macam się po cycach, nawet w sklepie 😂😂 Dzisiaj zrobiłam badania, kupiłam ozdoby na choinkę i nie mogę się doczekać, aż wskoczę pod kocyk ❤️ Nie umiem spać w ciągu dnia, kładę się do spania też późno, ale jestem zmęczona, osłabiona, nic mi się nie chce 🤷🏻‍♀️
Czekam na wyniki badań, ale jakiś taki strach jest przed hivem, hcvem, itd 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ Jeszcze usłyszałam, że jak by coś, nie daj Boże!!, było dodatnie, to dostanę telefon, więc będę drżała dzisiaj przed nieznanymi numerami 😂😂 Człowiek się nie spodziewa takiego świństwa, ale nie wiem czy też się tak czujecie zlęknione, czekając na taki wynik 😂

Ja idę robić w poniedziałek i mam dokładnie to samo!!! Niby człowiek nie podejrzewa u siebie takich rzeczy, ale wyobraźnia pracuje. Ja z kolei mam się lepiej (pewnie po tych słowach się zacznie 😂) - nudności odpuściły, spanie też, z tym że przez ten tydzień chorowałam i dużo spałam, może dlatego 😅 No i nawet kawka z rana wjechała, choć ostatnio nie mogłam na nią patrzeć. Cycole bolą, no i czuje jak tam czasami podbrzusze pracuje 😋

Hej dziewczyny :) u mnie samopoczucie lepsze ..do poznego popoludnia jest nawet super , pozniej zaczyna mnie mulic ale mam nadzieje ze z dnia na dzien bedzie lepiej 🙂 choc ciezko mi sie zabrać do czegokoliwek...ciazowe lenistwo jest tski objaw ? 🤣 ja niedługo jade zawiezc probke na badnie moczu i badania poki co z głowy 🙂
Dziewczyny a co z seksem ? Nadal go unikacie ?
Ja powiem ze mam spore obawy...ale tez mam straszne parcie na meza wiec dzis w nocy pozwolilismy sobie na male seksy , ale cholernie juz tego potrzebowalam 🤪

Hej dziewczyny :) u mnie samopoczucie lepsze ..do poznego popoludnia jest nawet super , pozniej zaczyna mnie mulic ale mam nadzieje ze z dnia na dzien bedzie lepiej 🙂 choc ciezko mi sie zabrać do czegokoliwek...ciazowe lenistwo jest tski objaw ? 🤣 ja niedługo jade zawiezc probke na badnie moczu i badania poki co z głowy 🙂
Dziewczyny a co z seksem ? Nadal go unikacie ?
Ja powiem ze mam spore obawy...ale tez mam straszne parcie na meza wiec dzis w nocy pozwolilismy sobie na male seksy , ale cholernie juz tego potrzebowalam 🤪
My wczoraj z mężem też zaszalelismy 🙈 tak mi brakowało tego zbliżenia a po wizycie chyba puściły wszystkie hamulce ❤️ ale dziś chodzę i schizuje czy nic się nie stanie 🤦 chyba wyznacze termin na sexy przed wizytami żeby później podejrzeć dzidziulka czy nic mu nie jest 🤣 co do lenistwa to też na to cierpię i jakoś ciężko mi z tym walczyć 🤪
Co do badań to ja podchodzę do tego na luzie już aż nadto zapewniam dziecku stresu więc to jakoś niezbyt mnie niepokoi...

Dziewczyny, jak u Was z morfologią? Ciągle rosną mi leukocyty i neutrofile, a spadają mi limfocyty i hemoglobina z żelazem, choć biorę końskie dawki tego żelaza 🙆‍♀️🙆‍♀️ Ale czytałam właśnie, że organizm się broni przed "obcym" 😂😂 i dlatego tak swiruje z tymi obronnymi krwinkami 😓 Macie tak, czy u Was morfologia w porządku?

U mnie seksy odpadają, bo mam krwiaka, ale chyba organizm mi się przyzwyczaił, bo już skończyły mi się erotyczne sny 😂😂😂 Ale gdyby nic mi nie dolegało, to sama rzuciłabym się na męża 😎 więc korzystajcie laski 😎

reklama
Dziewczyny, jak u Was z morfologią? Ciągle rosną mi leukocyty i neutrofile, a spadają mi limfocyty i hemoglobina z żelazem, choć biorę końskie dawki tego żelaza 🙆‍♀️🙆‍♀️ Ale czytałam właśnie, że organizm się broni przed "obcym" 😂😂 i dlatego tak swiruje z tymi obronnymi krwinkami 😓 Macie tak, czy u Was morfologia w porządku?

U mnie seksy odpadają, bo mam krwiaka, ale chyba organizm mi się przyzwyczaił, bo już skończyły mi się erotyczne sny 😂😂😂 Ale gdyby nic mi nie dolegało, to sama rzuciłabym się na męża 😎 więc korzystajcie laski 😎
Ja jestem na accofilu więc u mnie morfologia to zupełnie inna bajka bo ja mam leukocyty po 18tys.... Ale do czego zmierzam neutrofile karmią zarodek więc ponoć dobrze jak są wysokie ☺️

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry