wiesz co cały dzień nic się nie działo, a teraz idę do łazienki patrze a tam na papierze taki sluz z krwią..jeżuuuu sorki za błędysłownik
* zależy ile tej krwi
* i po badaniu i po sexie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wiesz co cały dzień nic się nie działo, a teraz idę do łazienki patrze a tam na papierze taki sluz z krwią..jeżuuuu sorki za błędysłownik
* zależy ile tej krwi
* i po badaniu i po sexie
Może coś naruszyłaś przy np wkładaniu luteiny? Krew jest jasnoczerwona? Myślę że jak to delikatna mała ilość to nie stresuj się od razu, ale jeśli będzie trwało bądź się nasili to jedź na IP. Badałaś Progesteron?wiesz co cały dzień nic się nie działo, a teraz idę do łazienki patrze a tam na papierze taki sluz z krwią..
krew jasnoczerwona, a progesteron 50.4 nmol/lMoże coś naruszyłaś przy np wkładaniu luteiny? Krew jest jasnoczerwona? Myślę że jak to delikatna mała ilość to nie stresuj się od razu, ale jeśli będzie trwało bądź się nasili to jedź na IP. Badałaś Progesteron?
Przykro mi bardzoNiestety muszę się z Wami pożegnać. Na USG pęcherzyk jest już zapadnięty a plamienie to początek poronienia. Na ten moment kończę ze staraniami. Widocznie tak mi jest pisane że dzieci mieć nie będę.
Pozdrawiam Was i życzę nudnych ciąż.
Niestety muszę się z Wami pożegnać. Na USG pęcherzyk jest już zapadnięty a plamienie to początek poronienia. Na ten moment kończę ze staraniami. Widocznie tak mi jest pisane że dzieci mieć nie będę.
Jak po wizycie??Ja na 16:40
Bardzo przykra wiadomość... pozdrawiam Cię ciepłoNiestety muszę się z Wami pożegnać. Na USG pęcherzyk jest już zapadnięty a plamienie to początek poronienia. Na ten moment kończę ze staraniami. Widocznie tak mi jest pisane że dzieci mieć nie będę.