Zrobię jedno i drugie. Myślałam głupia że chce mnie naciągnąć na kasę. Więcej zaufania muszę mieć.To jest potrzebne aby winik był miarodajny dostałam skierowanie od lekarza na te badania z krwi prenatalne i zawsze jest to badane to jest zwykke hcg
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zrobię jedno i drugie. Myślałam głupia że chce mnie naciągnąć na kasę. Więcej zaufania muszę mieć.To jest potrzebne aby winik był miarodajny dostałam skierowanie od lekarza na te badania z krwi prenatalne i zawsze jest to badane to jest zwykke hcg
No to możemy sobie przybić piąteczkę. Ja jeszcze mam do tego wyrzyty sumienia bo nie umiem się z tej ciąży cieszyć.Też nam 2 dzieci a ta ciąża nieplanowalismy wielkie zaskoczenie
Takie zaskoczenie że głowa mala ale mąż się cieszy a ja powoli dochodzę do normy z tą myślą. Dobrze że to nie simsy i raz dwa bobas w domuTeż nam 2 dzieci a ta ciąża nieplanowalismy wielkie zaskoczenie
Poprzednim razem byłam w stanie jeść tylko warzywa, owoce i rzeczy w miarę neutralne w smaku typu makaron, ryż, pieczywo, nabiał... a pić mogłam tylko wodę i to niegazowaną, bo od bąbelków też mi niedobrze było...Od czego Was najbardziej odrzuciło, a lubilyscie przed okresem ciąży ?
Albo co Wam śmierdzi ?
Ja jak coś muszę wziąć z lodówki to wstrzymuje oddech i zasłaniam nos![]()
No to możemy sobie przybić piąteczkę. Ja jeszcze mam do tego wyrzyty sumienia bo nie umiem się z tej ciąży cieszyć.
Mnie odrzuciło od kawy, wczoraj nawet powąchałam sobie ziarna i nie było to przyjemne. Gdzie wcześniej zapach kawy to było toOd czego Was najbardziej odrzuciło, a lubilyscie przed okresem ciąży ?
Albo co Wam śmierdzi ?
Ja jak coś muszę wziąć z lodówki to wstrzymuje oddech i zasłaniam nos![]()
Jeśli chodzi o mojego szefa, akurat bym się nie zdziwiłaSerio ? Ale ze szefostwo na forach? Omg nigdy nie chciałabym z takim człowiekiem pracować
Ech, też tak mam po ostatniej stracie. Jakoś nie potrafię się cieszyć, bo chyba nie wyobrażam sobie, że może mnie spotkać takie szczęście. Jak już byłam w mniejszości, jeśli chodzi o ciążę pozamaciczną - i że akurat padło na mnie, tak teraz ciągle mam w głowie myśl, że znów będę w tych procentach.. ale tym razem wśród kobiet, które doświadczą poronienia.Co do radości w ciąży. Nie mam dzieci, ale po poronieniach nie potrafię się cieszyć nawet za dużo nie rozmawiam z mężem o ciąży czy jak mama pyta to uciekam w inne tematy. Wcześniej czekaliśmy na wizytę odliczając dni. Wczoraj mówię do męża w czwartek wizyta on popatrzał na mnie zwolnię się z pracy i po temacie. Ja mam wyrzuty sumienia bo wcześniej modliłam się o to aby było dobrze, a teraz nawet modlitwy nie odmawiam bo co ma być to będzie.