Anuszka272
Moderator
Czekamy na wieści... Wierzę że wszystko jest okJa właśnie czkema w poczekalni na wizytę. Mam nadzieję, że zobaczęchociaż po przjesciach mam jakieś dziwne odczucie że nic z tego bo mi objawy zanikły...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czekamy na wieści... Wierzę że wszystko jest okJa właśnie czkema w poczekalni na wizytę. Mam nadzieję, że zobaczęchociaż po przjesciach mam jakieś dziwne odczucie że nic z tego bo mi objawy zanikły...
U mnie tak samo jest. Waga w górę poszła znacznieOoo ja mam to samociągle bym jadła coś nie zdrowego
a waga rośnie
Mi strasznie przeszkadza zapach naczyń w zmywarcea odrzuciło nie od kawy która piłam zawsze 2x dziennie rozpuszczalną z mlekiem
![]()
Ja tez mocno trzymam kciuki!! Daj znać poJa właśnie czkema w poczekalni na wizytę. Mam nadzieję, że zobaczęchociaż po przjesciach mam jakieś dziwne odczucie że nic z tego bo mi objawy zanikły...
Trzymam kciuki za ❤. Ja też po stracie. Z tymi objawami ja już też wariuje. Dzisiaj w nocy się obudziłam do toalety i zaczęłam panikować bo ból piersi ustał, jestem 10 tc, wizyta dopiero w czwartek i już nastawiam się na najgorsze. Mnie od niczego nie odrzucilo, może troszkę od kawy ale wcześniej nie piłam jakoś dużo. Jedna co parę dni, teraz w ogóle, a tak to mdłości są niewielkie i czasami przed a czasem po jedzeniu. Ogólnie to rano czuje się najlepiej a potem już energia spada i jestem sennaJa właśnie czkema w poczekalni na wizytę. Mam nadzieję, że zobaczęchociaż po przjesciach mam jakieś dziwne odczucie że nic z tego bo mi objawy zanikły...
Ja 45 ale przy moim zawrotnym 153 cm to dość normalna wagaJa 55 także podobniea przed ciąża już się cieszyłem ze miałam 59kg na liczniku ha.
Ja podobny dylemat, 11 prenatalne też chciałam czekać... Ale mam wizytę 22.12 i jak będzie ok to chyba w święta powiemy rodzinie od strony męża (moi rodzice już wiedzą) bo za długo już jak na mnie odmawiam kieliszka wina i chyba i tak wszyscy się domyślająA czy powiedzialyscie już rodzinie o ciąży? Ciezko mi nadrobić 300 stron, więc przepraszam jeśli powtarzam tematja bym chciała powiedzieć w wigilię, a z drugiej strony bym chciała poczekac do prenatalnych... Ale mam dopiero 13 stycznia
![]()
Tak teściowa już wie bo martwiła się że zostałam zwolniona bo siedzę w domu i mąż powiedział.A czy powiedzialyscie już rodzinie o ciąży? Ciezko mi nadrobić 300 stron, więc przepraszam jeśli powtarzam tematja bym chciała powiedzieć w wigilię, a z drugiej strony bym chciała poczekac do prenatalnych... Ale mam dopiero 13 stycznia
![]()
Ja dopiero w sobotę powiedziałam przyjaciółce a rodzicom i córce planuje powiedzieć w święta jeśli 21go na wizycie okaże się wszystko ok...A czy powiedzialyscie już rodzinie o ciąży? Ciezko mi nadrobić 300 stron, więc przepraszam jeśli powtarzam tematja bym chciała powiedzieć w wigilię, a z drugiej strony bym chciała poczekac do prenatalnych... Ale mam dopiero 13 stycznia
![]()
Z tego co mi tłumaczyła dr na Toxo to taki wynik oznacza że choroba przebyta kiedyśDziewczyny chyba nie mam cukrzycyzałączam zdjęcie wyniku (mam za niski na czczo jak myslicie, wpisze się to mimo wszystko w brak cukrzycy?) i wyniku z cytomegalii - potwierdzi mi ktoś czy to znaczy że już ją przeszłam kiedyś i jest nieaktywna?